Friday, December 11, 2009

normal tak?

salam uols..

mak nak tanya nih, anak saya, si FZ tu dah 5 months...berat dah 7kg ++...
normal ke? ke sepatutnya die patot jadi lebih berat?
malas nak surf tenet.ada baby chart dalam kad klinik die, tapi malas gak nak tengok.
hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........mak hape ke ko nih. sume malas.

dah, tobat. ok2, jap gi saya check.haha

2 comments:

doBot said...

Akhirnya...dapat aku komen kat blog kor tanpa rasa syak was sangka. Heheheh,,.,

Kor ok lagik, aku berat anak pun kengkadang lupa. Kena tanya mak nya.

zue comelz said...

keh3...
tahniah!
nampak sangat ko ni seorang baoa yang bz tahap gaban...
aku taw ape yg ko bz kan..kikiki