Sunday, January 31, 2010

aktiviti merayau2 kembali lagik!!

salam uols..


dah lama rasanya kami sefamily tak merayau jejauh.. last bulan 12 aritu, pi Sentosa Island kat Singapore.

insyaAllah, ujung bulan 2 ni nak terjah sekali lagi Singapore, kali ni nak gi mainland pulak. plan asal ingat nak join si joe tengok aerocomposites show, tapi joe cakap tak ley join pasal nanti mak ngan FZ busan gilerrr die kena join conference ke hape kebendanye kat sana, tapi tuk staff saje, family takley join. uwaaaaaaaaa baru verangan nak amik gambar ngan aeroplanes sama jet jet bagai tu sume cessssssss

tapi takpe, sebab joe dah janji kan, jadi kami pergi ujung bulan nih. nak gi time chinese new year mintak mahap la ya ampunnn sudah tentu hotel sume fully booked ko... since joe ke sana this 4th Feb, so saya suh die booking siap2 hotel tuk hujung bulan nih. mak verangan nak tido kat Festive Hotel n Hard Rock Hotel.. tak sure nape depa combine hotel nih, tapi yang pasti sure malatopppp kan.. ngeh ngeh ngeh tapi, eyh ada tapi lagik! harusla kena tengok dulu harga hotel nih.. kang sekali kena charge 400 Sing Dollar per nite, matikkk nak bayaw. mana tak matik, cube uols kalikan 400 ngan 2.45? dapat bape? tak ke dekat seribu semalam?? hahahaha baek aku tido kat mesjid sudaaaa

tu ari, masa gi Sentosa Island, makde suh survey tiket ke "B"... ermmm.. now dapat tau ada trip ke "B" lagik satu..mano den nak pilih nih? nak tolak? eyh tak mungkin la. ahaks, dah dapat persetujuan dari joe pown. die setuju je, mana2 satu "B" pun.. satu "B" tu tempatnya suam2 kuku, satu "B" tu lagi tempat sejuk. FZ ley belajar ice skating gituuuuu wahhh verangan kuat mak sekarang nih! hehehe berangan indah2 tak salah kan, jangan berangan menda bukan2

sekarang dah start menabung. kata bulan june nak gi.. harus la simpan duit dari sekarang
tak jadilah nak belikan joe Ed Hardy ahaks. sayang nak beli tiket kapal terbang la. hahahahaha
dah2, jangan cite lebey, kot tak jadi kang, mana mau letak muka ini? dalam laci? dalam almari? dalam baldi? dalam perut memon la.. ok gak.. makan minum terjamin gituuuu

ni "B" yang suam2 kuku tuh.. hehe sape terer cepat teka! dapat sebijik fridge magnet nanti.


ni "B" yang sejuk tuh. hahaha keji kan saya bagi gambar yang tah hape hape jer sebab kalaulah tak jadi gi, tak la malu sangat... "B" tu boley jadi Belakang Rumah gak kan? hahahaha

4 comments:

amm said...

ala bkn ssh sgt nk teka...beijing & bandung...cuba ko tnya aku cmner aku tau??hahaha...

zue comelz said...

haha..pandai ko.xpela,aku malas nk teka.nanti aku kena kasi ko fridge magnet pulok..wakakaka

amm said...

hihi..wat ssh je zue ni tau,malu saya...semoga terlaksana trip tu, best nih klu on...dah ble start berangan2..

zue comelz said...

maknenya xde la fridge magnet sbb aku malas nak teka mana ko tau aku nak g mana.. hahahaha

tp sbb harith, aku belikan jugok la..
sekali aku pegi Mines je.. hehe.. kat Balakong.. B gak tu kan.. ada gak ice2 sume.. snow2.. hahaha