Tuesday, February 16, 2010

orang yang kepingin...

salam uols...

ekceli arini saya rasa penat+stress melampau taw. mana taknya, company joe, CTRM keje arini okay. (company dia carry forward cuti untuk cuti raya nanti, every year memang camni..huhu) saya pulak still cuti. taska pulak tu tutup, ngade2 punya nursery, sibuk je ikut gomen punye cuti taw.

FZ punyalah wat perangai arini. meragam jer. asik nak dukung. mummy bangun sikit je, dia ekkkkkkkkk ekkkkk nak mintak dukung. sampai nak kencing pun saya kena tahan. aduiii anak johari nih. tido pun ngelat2, kalau dia rasa mummy dia angkat bontot je, lekas2 dia bukak mata, jerit kuat2. eeeeeee!!! nasib kamu kecik lagi, kalau tak, mummy rotan je taw! hehehe cakap je tuh...
si Agus pulak, balik je dari klinik tengahari tadi, dia buat perangai gak. berlari sana sini, sampai dia langgar bekas kuih, jatuh berderai. huh, seb baek beli murah je tuh. tak rasa ralat sangat. ni pun satu hal, sayang punya pasal kan, let go jelah.....cube kalau Agus langgar daddy punya aeroplane miniature dia yang berderet2 tuh, mau meraung daddy. hahahahaha
saya mengharap sangat ari cepat petang. tak sabar tunggu joe balik. kalau joe ada, aman sikit saya kat umah ni. pulak tu, saya mengidam sangat nak makan Thai foods. really2 craving for it.
sms joe kat ofis, ajak gi Jusco baru. Jusco baru ni besar bangat, extravaganza. sama macam Jusco Bukit Tinggi kat Klang. macam Alamanda pun ye gak..

sempat rembat 1 pair gladiator kaler pepel. malatops nyah. hehe. tak penah pakai kasut tinggi2 camni, tapi joe cakap lawa, so rembat je. kata penasihat peribadi. whatever yang dia cakap cantik, saya beli je. hehe
kami makan kat sini...



FZ tengah tolong daddy pilih menu....


dia tak puas ati, mummy tak abes2 snap pic dia..FZ cakap, tak privasi la mummy! hahahaha

this is daddy's choice..nasi goreng apetah nama.susah nak sebut.
air ni sedap. rasa cam asam boi. rm 7 segelas.
budak ni menda bukan2 je yang die suka kunyah. tali kamera pun dia layan.
last sekali, dessert malam tadi, makan cendol... rm 10.00 kalau tak silap semangkuk. kalau uols pi kat masjid tanah, dapat la sepuluh mangkuk harga camni. huhuhu
oh ye, ni mummy punya. Thai Tomyam.. semangkuk cinonet nih rm 8.00



p/s: tolong maafkan saya kalau gambar ni susunan tak betul. saya pun tak paham dah nape susah sangat sekarang nak drag gambar, then bila saya space each paragraph, semua sentences tu lari terus. grrRRRRRrrrrrrrrr

4 comments:

Rita Razif said...

huhu.. time cuti2 adalah time utk mkn lorr! eita mkn japanese food.. zue mkn thai food.. ader sesiapa nk mkn italian food? ngeeee..

zue comelz said...

betul tu ta... hehe... memang kaki kan jalan2 cari makan... tengah tggu org klang dtg melaka nak ajak makan2 kat sini.. hehe
melaka skrg dah jadi "food of paradise" ke "paradise of food" hehehe
italian? zue xminat, tp joe sangat suke..nanti update...

amm said...

italian food bukan d sini..tu khas utk de amor..r poyos jer...hihi..

zue comelz said...

de amor di mana mek? di bali kah? hehehehe