Tuesday, April 6, 2010

hepi mode =)

salam uols...

hari ini mood saya hepi. eceh, mentang2 mood baik, terus jadi 'saya'.

aku hepi pasal ni ari last aku masuk opis. yeabaa yeabaa! aku akan kembali ke opis bertugas balik cam biaso pada 3 May nanti. nasib la korang ye, nak tunggang langgang ke ape kat opis, aku tak pedulik dah.

malas nak cite pasal opis ni ari. kang merudum balik mood kalau pikir2 pasal keje opis ni.

pagi tadi aku sampai opis 7.40 pagi. hebat kan?-------> tu petanda mood aku sangat baik.

untuk 2 buah hati, my sugar hanny bunny, bucuk2 macin2, apple of my eyes aku (eceh, macam biasa ku lihat pulak word nih! ) ; my dearest joe and chiepani....

chiepani, take care tau. mummy gi jap je. senin balik dah. pastu kite gi jenjalan keh. mummy takde ape nak pesan, sebab mummy tau, daddy can take care of you very3 well than mummy does. your daddy is much2 more patient than mummy are. so, mummy takkan worry nak tinggalkan chiepani, agus ngan rooney kat umah. mummy ley hepi2 sama mummy punya frens eyh kat Kedah nanti! hahahaha

daddy, takde ape nak cakap, just want to say,

I LOVE U SOOOO MUCHHHH. MUUUUAHHHH

** kiss serata badan. ahaks.

** daddy, mummy rasa chiepani tak muat dah mandi dalam besen. dia dah panjang. asik kejong2 kan kaki dalam besen. mandi berdiri jelah pasni ye.

nanti kalau daddy ngan chiepani rindukan mummy, tataplah fotogedix mummy kat bawah ni, special 4 u guys! agus ngan rooney nak tengok sekali pun boley, tapi remember, takyah nak cakar2 screen lappy mak ko ok!


tata. lots of luv~~~


6 comments:

sarah kalam said...

kalo bos rindu nk tatap jgk bole x??hehhehehe..
yeay,da boleh bce da ur blog..

zue comelz said...

sarah: hahaha..boley sajerrr...
oh, tahniah dear! teruskan membaca.. haha

Rita Razif said...

slmt berkurus zue.. eh salah.. berkursus! hikhik.. gurau2 jer ;)

remember taw.. biler blk klang bgtaw kitorg.. chiepani?! comelnyer nick name.. hehe

zue comelz said...

eita: hehehehehe... thx ta.. mintak2 boley kurus la perut ni..part laen x mo kurus. haha

a'ah, sekarang panggil die chiepani.. kadang2 jadi pani je.. nasib tak 'cipan' terus.. haha

ANjaS ASmaRa said...

Booolaaatt nyer ko nyah! Jeless aku..meh sikit isi kat pipi tu..aku nak wat tempek kat bontot aku yg keding ni..hahahaha

zue comelz said...

nyah: hahaha...lawak la ko! nak ke? aku ley tong2 ngan joe, share lemak kami kat ko.. hehehe