Wednesday, June 2, 2010

ape maksud ko eyh?

salam uols...

ni entry lepas geram. seriyes tetibe hangin naik meluap2.

aku tak paham la ada sorang minah ni.

salah ke kalau aku suke shopping?

tu hobi aku, duit aku...duit laki aku. nape ko kesah?

aku nyampah bile orang cakap sinis...

"ko kawen ngan tokey balak jelah zue... "

ape maksud nye? hello excuse me.... so far laki aku masih mampu tanggung kami.

die nak cakap hobi aku suke shopping ni menyusahkan laki aku?

laki aku tak mampu tanggung? fuck la.

ke ko jeles sebab ko takley shopping cam aku????

ko nak aku belagak ke depan ko? nak?

mungkin pada orang lain, statement dia just gurauan je. tapi I take it serious okay.

and 1 more thing, minah ni siap samakan pasar malam kat tempat dia macam shopping mall yang aku masuk semalam.

hellooooo pompuan, don't u know that a person like me, yang memang kategori kaki shopping, akan berasa sangat hepi n sorga bila dapat masuk shopping mall? plus ada boutique2 yang memang my favvy, wajib masuk???

I know la shopping mall tu tak sehebat pavvy , harrods ( ko penah masuk?? ) but at least pada aku, dapat masuk shopping mall yang camni kat Penang ni dah cukup bagus la.

paham?????

7 comments:

CatlinaFly said...

yang, pekakkan telinga je :)

Dallies said...

wahh..marah btul ni,dgn siapekah?cool down..abaikan jer org camtu,ckp dgn dia"talk to the hand".

zue comelz said...

kak maiza: tak suke la kak...suke je nak nyibuk... macam kite mintak duit dia je... =(

dallies: ada..ko check fb. rasa nak remove je die ni.... selalu hanta komen annoying tau.
grrrrrrrr.......

amm said...

klu dh selalu tu zue, mksudnya dia mmg jeles ngn ko....klu xtahan sgt remove je fb dia.....aku sokong!! huhu....

zue comelz said...

amm: aku tengah timbang2 kan ni... mau remove die saja... huhu

imaninarafizal said...

Beb jgn ko layan org cam tu...bikit sakit kepala je...

zue comelz said...

sya: tu la kan... tapi dia yg nyibuk2...camno tuh? hehe