Tuesday, July 6, 2010

spekulasi yang ridiculous

salam uols...


baru balik dari jumpa my gynae.

masuk2 je kena 'basuh' dah ngan dia. ngahaha. (padan muke!)

die marah pasal dah lama gile aku tak datang jumpe die.

dah sakit baru tau nak jumpe kan... general check-up aku malas nak pi.

ekceli, since last friday, aku da stat kena sakit ni.

malas nak amik cuti or mc, sebab baru je amik EL last friday masa chiepani demam.

tengahari tadi baru tehegeh2 pegi jumpa gynae. (wajib laki mak teman ye, nama nak pegi sensorang tu, jangan harrrraaaappp)

so, dah siap buat test sume, dapat ubat 2-3 jenis, lega ati aku.

berbalik kepada tajuk, aku tak paham nape kalau jumpe gynae je, orang ingat kita preggy.

gynae ni memang fungsi dia merawat orang pregnant sahaja ke?

lantak korang la ye nak berspekulasi.. gue menten je...

next week doc suh datang lagi, kena wat Pap Smear.

TAKOTTTTTTTTTTTT!!!

sakit tak? lama tak die korek? uiiii... seriauuuuuuu.....

4 comments:

Hana Faza-same person said...

wah, kak zue nak wat pap smear?
tapi pap smear memang digalakkan utk kita2 yang kategori 'actively with sexual activities' kan?
wah, 'begitu' ayat faza..ekekeke

tp faza pon nak gak survey2..yelah, mencegah kan lebih baik dari merawat kan?

nnti share lah experience akak nnti eh?

Mrs.Joe Sparrow said...

faza: ha'ah...pap smear wajib dibuat every year tuk mommies.. sepatutnye after akak abis pantang aritu, terus kena wat..tapi akak takut. hehehe

ok awak, nanti next week after akak wat, akak share info k..

amm said...

don't worry zue, pap smear xsakit cuma geli2 nikmat je....ekekeke....

Mrs.Joe Sparrow said...

amm: ek? aku takutttt gak.. haha... kena korek2 tu cam ngeri jer...