Sunday, October 31, 2010

311082 - 311010 = 28

salam uols....

hari ni genaplah usia aku 28 tahun... hehe. muda nauuuu lagi tuh! gagagaga

makanye, disebabkan oleh itu, otomatik harijadi adalah hari tuk mendapat besday prezen kan.kan.kan.. ^__^

so tahun ni aku tak tuntut banyak (eceh! tak banyak la sangattt).. cuma ape aku idamkan, nak sangat jam baru since jam yang ado sekarang dah pakai dekat 3 tahun..(tu pun jam hantaran...hihi)

so laki mak belikan la jam baru. yeay!! plus dapat wrislet lagik. ngeh ngeh ngeh. ekceli dalam ati macam nak beli purse baru. tapi bile nampak wristlet lawa nih, so dan dan tu gak tukar niat. haha.

tengkiuk abe joe! i lap u so muccchhh la..


dan yang ini adalah besday prezen tuk abe joe. dah dekat sebulan tangguh. ekceli joe nak beli Timberland, tapi kesiannnnn sangat2 taw. design yang joe minat aritu dah takde.

dari MidVal ke JJ Bukit Tinggi Klang kitorang round kedai Timberland, tapi design tu memang dah sold out. syiaaannnnn sangatttt ... T_T

last2 abe joe pilih Clarks sajork. ok la tu, janji dapat kasut keje baru. sayang mintak maaf k sebab tangguh beli besday prezen abang....

gitu lah ye. moral of the story, jangan tangguh2 bile nak beli sesuatu. terus je rembat! (boley ke pakai advice aku nih?huhu)

dan last sekali untuk entry besday nih, aku nak ucap time kasih banyak2 banyak2 sangat kat semua yang wish besday aku tahun ni. yang hanta kat fb, kat inbox, kat sms, yang call sume... thanx guys!


lap u muuuuaaahhhhhhh.....

5 comments:

amm said...

bkn 28 ke zue??

Hana Faza-same person said...

oh besday akak eh arini? maklumlah sejak dh deactivated fb nih..hehehe

selamat hari lahir kak zue..semoga hidup terus cemerlang dunia akhirat..

amin..

~│IbuCats│~ said...

amm: kah kah kah! gilak arr..
boley lak aku up lagi 1 tahun..hehe
okies, aku dah betul kan =)

faza: hehe..paham2... tq2...amin ya rabbal alamin...

ridzuanriani said...

HEPI BESDAY TO YOU.. you are not born in the zoo.. doesn't look like kangaroo...

Semoga besday kali ni akan membawa pada anak ke-2.. (motif???)

Apapun, jangan nakal2. Dah tua kan. Semoga panjang umur, murah rezeki dan bercinta sampai ke syurga (from UPM to heaven tak ye).

~│IbuCats│~ said...

kak yani, tq2! hehe... muuuahhh...
ye, harap2 gitu la..hingga ke kahir hayat... aminnnn ya rabbal alamin...