Friday, December 3, 2010

dah tak nampak sangat bulatnye.. ^_*

salam uols...


hatiku gumbira!!! sebabnye I dah berjaye pakai shawl yang tak menampakkan kegemokan a.k.a kebulatan muka I... huhuhu

setelah berkali2 bereksperimentasi bersama2 shawl, sampai tercekik2 leher sendiri, akhirnya....

ni 3rd shawl yang beli ngan Honey Scarf aritu... **dah tak nampak bulat sangat kan?kan? cepat cakap ye, kalau tak aku sentap! hahaha


terus bersemangat nak keluar sama abe joe kite tadi... hihihi

misi seterusnye, I NAK KUMPUL SHAWL BANYAK2 PULAK PASNI..

selamat tinggal tudung ekspres!! ngeh ngeh ngeh

5 comments:

•♥• Momma Miq •♥• said...

hehe.. yups! ur face dh nmpak bujur skrg.. actually ader mcm2 cara nk lilit shawl nie taw.. huhu

paling best x payah iron.. weee!

Ayu said...

nampak bujur2 sirih gitu Kak Za. ; ) Sama la, kita pun skang ni tgh gila tgk shawl. insyaAllah akan revamp look sikit2. Heheh.. ;p

Ayu said...

Kak Za pulak, typo di situ ya.. Kak Zuuu.. ;D

~│CatWoman│~ said...

eita: hehehe... tq tq...berjaya main belit2 ni akhirnye... =D

yups, best tul xyah iron2 ni... jimat letrik...ecece

ayu: kan.... jom kita sama2 memeriahkan pesen shawl nih... idup yunaaa!! (eh, tetibe!)

ANjaS ASmaRa said...

Oii..kater nak letak gambar aku kat next punyer post..ini bukan muka aku nih..muka aku kurus selim melim gitteww..ni muka tembam pompuan maner ntah...aper ni nyah!! cakap tak seruper bikin...mak tgh howt ni...trrrrrrrr...hahahahaaa