Friday, December 31, 2010

time kacih ye....

salam uols....

time kasihla pada mereka2 yang shuudii bagi hadiah kat I ujung2 tahun ni ek!

a new diary from Prudential.. thanx angah.. susah2 je pos ekspres! hak hak hak... dah aku manjang memokak tiap2 ari kat telinga dia awat diari aku tak sampai2 lagi kan... ni tengah tunggu diari chiepani lak.. lambat pulak ejen dia hanta... diari kanak2 mesti comey kan?

seluar ketat corduroy pemberian my laki

cekelat from Cameron Highlands... tengkiuk adik cayang... =)

dan hadiah yang paling besyhhh takde nilai adalah...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


alhamdulillah. syukur syukur. 1 Jan 2011 ni genap 4 tahun dah, dan akhirnye... marilah kita berlari lari ke KWSP nox... hua hua hua hua


last sekali, I nak ucapkan HEPI NEW YEAR pada sume... enjoice!!


2 comments:

•♥• RR •♥• said...

eppy new yr zue.. may all ur dream will come true in 2011!

hoho.. bab surat kt bwh tu yg paling best.. encik ajip pun x sabar tunggu dpt surat tu.. ekeke

~│CatWoman│~ said...

thx ta... eppy new year to u 2... =)
insyaAllah, harap2 begitulah.. amin...

sabau ajip, tak lama lagi sampaila surat tu... ley g kwsp sama2.. hehe