Friday, February 25, 2011

amboi.. amboi.. amboi...

salam uols...

kalau dan namanye anak pompuan, memang akan ada punye perangai camni kan... hehe




kecik2 lagi dah pandai ye... siap sapu lotion bagai kat muka...

sekarang sume barang mekap momi, kena sorok tinggi2.. kalau tak pantang nampak, abes sume dibelasahnye...

bile tengok momi mekap, dia pun mengendeng kat tepi nak jugakkk...

ni hanny cadang2 nak jadi menantu mama amm ke mama miq?

hahahahahaha

sama2 kita nantikan ... ;)


5 comments:

•♥• RR •♥• said...

wakaka.. lawak laa ayat yg last tu zue.. bkn hanny jer mcm tu.. miq pun dh pandai.. amik sikat lps tu tngk cermin.. senyum2.. kemain x berkedip mata tu klu tngk mamanya mekap..

harith pun dh pandai mengejakn stick foudation mamanya kn? ish ish.. anak2 kita ;p

~│CatWoman│~ said...

eita: hahahaha... kan kan... kemain lagi bebudak sekarang... zaman zue kecik2 dulu mana berani.. nak pegang celak mak pun dia dah bising...

hanny sekarang suke nak sikat rambut momi dia.. kelakar tul..

stick foundation? OMG... bahaya tu amm... abes kang dia wat cam kaler pensil conteng dinding.. kikiki

imaninarafizal said...

tulah...kolo namanya anak pompuan...ak sejak ngandung ni tak make up pon....so semua brg 2 ak ak letak je atas solek last2 Cik nina dok main...lipstik patah...blusher berderai ...bedak hancur ...eye shado...jd water colour dia buat....sabo je ak...

~│CatWoman│~ said...

sya: dulu chiepani penah pecahkan blusher aku...pastu sekarang aku sorok sumenya dalam almari, kunci..huhu

kecik2 lagi dah pandai nak mekap kan...;)

amm said...

eita: yups, dia cucuk pakai penghujung sikat yg tajam tu.....lucky stick foundation tu foc..

zue: so far dia xreti lg nk conteng dinding & harap2 x la perangai tu....scary aku...