Thursday, April 7, 2011

dear dedi... (by chiepani) - part 2

assalam uols...


dedi, thanx ye belikan chiepani baju yang comel2 n toys tuh. chiepani syuke! banyak tul dedi beli.. boley buat baju raya tuh nanti... tengkiu dedi..

tapi momi cakap mana barang momi? telan liur je ke momi nih? hihihi. cian momi kiteee...

dedi nak tau... kite dah pandai pee pee dalam toilet tau. kalau kite nak kencing, kita akan pegang pampers and cakap kat teacher or momi "shii...shii.."

bila sebut magic word "shii..shii.." tu, nanti otometik momi or teacher paham dah and akan bawak kite masuk toilet..

sebab kat skool teacher ajar, if rasa nak pee pee, kita kena sebut "shii shii"

poo poo je belum pandai. teacher tengah dalam proses mengajar lagi nih... ;)

lagi kan, kite dah pandai sebut macam2 word. tak boley tulis sini, chiepani nak surprisekan dedi bile dedi balik k...

dedi, momi sedih tadi dengar bile dedi cakap, most probably dedi kena extend work lagi 1 week kat sana. kesian tengok momi... menung je dia.. momi indukan dedi... ;(

dedi nampak gemok la.. sonang ati eyh poie sana?


kita rindu nak main ngan dedi...


rindu nak main air ngan dedi... nak mandi sama dedi. nanti dedi balik, kita mandi sama2 k..



edi... take care k... miss u... muuuuuuahhhhhh


2 comments:

Hanniey said...

momi ke chiepani yang yang nak mandi sama tu ..?? ooppp'ss i did it again ...!

~│CatWoman│~ said...

haha. momi kalau nak mandi sama2 takyah cite dalam ni.. ;)