Saturday, April 2, 2011

dear dedi... (by chiepani)

assalam dedi...

dedi, dedi tau tak...

malam tadi masa nak tido, chiepani sebut; "edi...edi.."

tapi momi cakap, edi takde. edi gi keje.

then dia golek2 cam biasa, mintak gosok2 before tido cam yang dedi selalu wat kat dia before dia tido.. tapi momi malas2 siket (hahahahaha) momi gosok belakang dia ala2 je.. then dia terlelap..

pagi tadi bangun je tido, momi saje tanya dia, "dedi mana?"

chiepani terus tunjuk kat pintu and cakap "edi je... edi je..." (dedi keje..)

then pas mandi, momi tunjukkan pic dedi dekat lappie, chiepani terus kiss muka dedi taw...

rindu betul dia kat dedi...

dulu dedi pegi outstation, masa tu umur chiepani baru seminggu... dia tak reti ape2 lagi...

sekarang dia dah 1 tahun ++, dah reti kalau dedi takde. besides, dia memang rapat ngan dedi...

so bila dedi takde ni, memang dia terasa lah kan...


mishhh u dedi...



dedi, take care k..

don't forget to buy me toys, shoes, dresses and books k... muuuuahhhhh dedi...


** received phone call from dedi just now, dia dah kat Dubai. transit 3 jam kat sana before gerak ke Manchester.. jangan buat2 lupe barang2 for momi gak ye! hehehe


2 comments:

Hanniey said...

tersentuh rasa bila membacanyer...

~│CatWoman│~ said...

k.nani: momi yang dengar ni lagi lah sedih... huhu