Sunday, April 17, 2011

Petz Pow Wow @ The Mines Resort City

assalam uols...


siang tadi, from early morning sampailah dalam kul 3 petang tadi, I berada di The Mines... best gilerr... dah lama tak datang sini, padahal dulu boley kata tiap2 ari lah melepak sini... Mines ni dah macam port bebudak UPM la senang citer... ;)

I was invited by my dearest junior to be a judge for the cat competition today. (eh, pahal kau cakap omputih nih? )

ok, switched to BM back...

Petz PowWow (nama event nih) dianjurkan oleh Kesatuan Kucing Malaysia (KKM). rasanya ramai tau kan pasal persatuan nih.. rite?



kitorang sampai awal, dalam kul 9.00 pagi dah terpacak kat sini. so meround2 la dulu tengok2 booth..

model Kitton Pet Services yang terbaru. ahaks... ko jangan lupe bayar royalti hakak ye zul!

sape lagi gebu?

The Vet-in-action ;)

time ni tengah wat general check-up tuk sume cats yang nak masuk bertanding...




cecomey kan diorang nih? rasa nak peluk kuat2 pastu kempiskan pipi diorang. seb baek arr owner duk depan mata... kalau tak...selamat dah kena kepit bawah ketiak.. hahahaha


masa ni tengah tunggu tuk cat datang one by one tuk di judge... pasai pa jari aku duk melentik camtu haaa?


next event insyaAllah hujung bulan ni.. within 2 weeks time. insyaAllah, i'll be there ;)

really enjoy every moment here, sangat seronok dapat pegang kucing2 n entertain their owner as well too! dah lama wooooo I idamkan saat2 macam nih...

soon, I akan dapat entertain both; owner n their cats.

barang2 sume dah sampai (alhamdulillah), tunggu time I akan announce. but my service buat masa ni untuk orang2 yang di Melaka saja dulu keh... doakan I success dalam bidang yang I sangat2 minat ni.. aminnn.

let's kick a start bebeh!


soon ---> the Doctor wannabe. which line? depends on her! ;)



sebenarnye I tengah banyak sangat menda nak update blog nih. idea tengah mencurah2. tunggu ye next entry.

till then, tata!


4 comments:

•♥• RR •♥• said...

a kick start yer zue? good luck.. huhu

comel2 nyer laa kucen2 tu.. esp yg belang2 tu.. kemain gebus ;p

~│CatWoman│~ said...

eita: hehehe... thx ta...

kan kan kan...memang comel. geram sangat tengok diorang semalam.. ;)

القط (Kitton) Pet Service said...

Uhuhuh...assalam akaknye...cepat je update entry ye...heheheh...sy ngah edit pic jadikan kecit-kecit ni....nanti sy da hapdet saya roger akak ye! huhhuhuhu...Good Luck for the Kick start ye...nanti kalo ade org melaka tanya saya...saya pas kat akak sumenyer...huhuhu

~│CatWoman│~ said...

hahahaha. harusla nox... mak bab2 ni memang pantas! okeh, akak dah tengok blog ko... sukeee!

tengkiu2.. kite promote mengpromote la eyh dik nun...