Monday, July 4, 2011

for our luvly princess...

assalam uols....


ni adalah hadiah kami for chiepani sempena 2nd birthday dia yang falls on 18th June yang lalu...

sori yayang, momi n dedi baru nak bagi... dah lama cari menda ni...chiepani suka sangat main slides ni...everytime kalau dia jumpa je menda ni, sure dia akan main tak behenti2.. turun naik turun naik dia... now slides ni dah ada depan mata , main la puas2 ye.. ;)



since dia takde member nak ajak join main slides ni, so dia bawak teddy bear main dengan dia.. siannnn.... kalaulah momi ni ringan, dah lama momi join awak... tapi tu lah, kalau je.... kalau....

insyaAllah, weekend ni kami nak buat majlis besday dia kecil2an... jemput datang ye uols semua... ;)


4 comments:

•♥• RR •♥• said...

wahh hanny dh ada slides sendiri.. miq pinjam buleh? huhu

~│CatWoman│~ said...

boley sangat2 miq...meh datang umah auntie, main sama2 ngan hanny ek... ;)

Dallies said...

sonoklah hanny,xyah pegi playground dah...
Zue,garden ko mane?dah simenkan semua ker?

~│CatWoman│~ said...

dallies : hehehe...tu la...takyah bawak g playground lagi... ;)

haah, dah selamat kitorang simenkan..kikiki...kitorang maybe wat simple landscape je dalam ni..malas nak jaga...pokok2 serai sume tu letak belakang umah dah...