Friday, September 23, 2011

rindunya....

assalam uols...


rasa rindu sangat2 kat Hanny sekarang ni. terbayang je muka dia, keletah dia.. rindu nak main ngan dia...(tapi kalau ada kat umah, asik nak marah je momi dia nih..ishhh)

ni tengah duk sorang2 lagi terasa rindu... terdengar2 suara dia.."ami..ami.." sambil sengeh2.. tak pun tetibe je dia datang peluk dari belakang..."ami...shu shu..." sedihnya... bergenang dah airmata ni.. nak bukak phone tengok gambar dia pun tak sanggup ni.. kang mau melimpah banjir airmata dalam bilik ni... T_T

I ni memang cukup suka marahkan dia.. tapi sebenarnya sayang sangat2... yelah, mak mana yang tak sayangkan anak dia kan.. camne nakal pun tetap sayang...

semalam masa I dah naik keta, dia menangis2 nak ikut. dedi umpankan main bunga api... diam dia sekejap. then tak lama pastu dia tido.. pelik bila hanny tetiba tido awal...selalu kalau tak kul 12, jangan harap dia nak lelap. dia akan hadap youtube dekat ipad sampai mata dia terpejam..

arini hanny ada photo session kat skool...gambar tahunan kelas dia.. before momi pegi, momi dah siapkan baju yang dia nak pakai tuk amik gambar arini.. camne la dia arini amik gambar agaknya.. momi rindu lah...

momi pun takde mood sangat ni. dah la congress kali ni takde ramai kawan yang se'batch' ngan momi.. kalau ada pun diorang jadi ajk congress.. so momi all alone here... cuma siang tadi je seronok masa meeting diorang sume ada... tapi diorang join meeting je, congress ni tak join sebab bayarannye mahal.. (momi opis sponsor, so gigih gak datang ni) ... now sume pun dah balik.. tinggal beberapa kerat je lagi kat hotel ni.. sunyinya momi...

next week 3-4hb kena pegi Penang pulak..tinggal la lagi hanny ngan dedi.. sampai bila momi nak camni ye? momi tak enjoy pun sebenarnya life macam ni.. susah nak cakap.. hanya dedi saja paham keinginan momi.. nantilah, masa yang ditunggu tu akan tiba jugak...insyaAllah...momi nak all the time dengan family... tapi buat masa ni momi tak banyak choice.. ;(

by the way, before ni kalau momi outstation, hanny tak kisah sangat. tapi kalau dedi dia yang takde, memang dia cari...kali ni taktau la pulak camne...

oh ye, lagi satu... tadi rasa menyirap sangat2 ngan satu hamba Allah ni. perangai dia memang ego, besar kepala. takde rasa hormat pada orang lain. asik nak melawan je kejenya.. no wonder la dia dah banyak gaduh ngan ramai orang...

I cuma doakan semoga Allah membimbing dia...lembutkan hatinya...kurangkan amarah dalam dirinya.. dia ni memang terkenal dengan sikap emo nya.. sikit2 nak melenting... curah ais biar beku je eloknye...huhu

ok dah. momi nak rehat jap...malam ni ada dinner.. tapi still boring coz my heart n my soul are not here with me... ;(

hanny, momi miss u sangat2!!!!!!!


2 comments:

eazy n atief said...

alaaaa.so sad :'(
sabar ye.saye pun kalau boleh nak dok ngan family je
doc sape orang tu?nnt story k

~│CatWoman│~ said...

saya lagi sedih ni zati...bila baca balik, airmata bergenang...
tu la.. saya doa sangat supaya apa yg inginkan termakbul...

okeh, balik nanti saya cite pasal org tu ye ;)