Tuesday, October 25, 2011

bunga from Muor


assalam uols...


last thursday I ke muar dengan my boss, cc ngan en.mail... cari bunga tuk HPPNK ujung bulan ni...

jauh nau cari bunga ye, cam kat melaka takde nursery gamaknye.. sekali bila sampai sini... ha kauuu... memang tak hengat la besarnya nursery ni... ada banyak lot ikut size bunga...

memang rambang la bijik mata ni kan menengok pokok2 bunga yang macam2 pesen tu... dari kategori kaktus, sampai la ke pokok kanopi... tapi kami tak round habes pun nursery tu, tak larat... alangkan nak mengabiskan lot yang pokok kecik2 tu je pun dah mengah... 

I rembat ini... sebenarnya jatuh chenta kat beskal ni, dah alang2 beli beskal, beli la sekali pokok bunganya... ;)))

awek kedai bunga... from left myself, cc, my boss 

unik kan pokok ni?

gerrrammm!!


baju merah tu en. mail, pakar bunga kita :)

den raso cam nak poie laie je nursery ni... makan ati weyh tengok bunga cun melecun dalam nih..

pasni nak usha "pokok doa" tu... tapi kat mana nak letak? (bajet cam duk umah banglo je kau kan?)


1 comment: