Monday, January 16, 2012

ok2, I surrender

assalam uols...


terpakse halfday arini.

tadi masa meeting kepala berpusing tengok presentation. nak angkat kepala pun tak larat.

tapi konon nak cover gak lagi.

last2 dekat kul 1 tadi, terusssss otak bagi isyarat suh "rest" kan sebab badan ni dah tak sanggup nak pikul beban berlebihan.

mula2 ingat nak gi amik ubat kaki dulu kat klinik. tapi bile joe tanya larat ke tak nak drive, terus manja2 mengaku tak larat dah. tangan dan menggigil sebenarnya. so dia offer pegi amikkan ubat... 

padan muka aku. ingat kuat sangat.. hehe saje nak test level diri sendiri. akhirnya arini I dah tak sanggup nak tahan. signal dari kaki yang sakit dah naik merebak ke satu badan. so I really need a total rest.

now pun menaip sambil baring. tunggu joe balik bawakkan ubat. then tido...

ok, nak off dulu. 







2 comments:

•♥• RR •♥• said...

ermmm jg kesihatan zue.. jgn paksa sgt.. bdn kita pun ada had limit taw.. huhu.. hope cpt recover ;)

~│CatWoman│~ said...

thx dear... tu la, agreed. so semalam dah buat bed resy kat umah.. hehe :D