Thursday, December 3, 2009

far-sighted ke short-sighted?

salam uols...

aku rasa aku kena wat sesuatu kat mata aku nih...makin teruk aku rasa...
makin ari, makin kabur aku nengok ke depan...
paling clear aku nampak adalah dalam jarak 10 kaki..ye 10 kaki je uols... tu pun dengan bantuan spec!

kalau tak pakai spec? KABUR TEROSSSSSSS......

menggagau aku jalan...huhu

now nak bawak keta pun takut, pandangan kabur....

have to do something wif my eyes...dah increase power ke?
urmmmm...alahai....kena tukar spec la ni ek?
kopakkkkkk makcik.......

uwaaaaaaaaaaa......................

2 comments:

amm said...

bahaya zue, baik pergi check cepat..kadang-kadang aku pun tak berani drive malam-malam, samalah macam ko tapi bukan sebab rabun ye...kiki...

zue comelz said...

dah2...aku dah g check..hehe
ko takut drive malam sbb takut nampak tuttttt kan?kan?

hahaha