Tuesday, December 22, 2009

special tuk anjas asmara @abdul hadi

salam uols..

eh, salah..salam nyah!!!

hahaha..mak tau ko sekodeng blog mak ni haa...
berani ko tak tinggal apa2 komen ye nyah.
sape lagi la visitor dari brisbane kalau bukan ko!
bile nak balik malaysia lagi wey?

anak aku dah lama tunggu nak jumpa geng die tuh..
haaa....mak ada melambak2 gosip nak bagitau kat ko.
jom sambung ym cam semalam!! (sori semalam aku dc la, sebab tu chat putus ditengah jalan)

pembaca yang lain, hampunkan saya yer. ni entry tuk sahabat saya yang paling sengal (ahaks) paling gila, paling hampagas, tapi otak die boley pakai.memang tak boley blah mamat sorang nih.mamat itu bernama anjas asmara anak pak samsudin (nama kemain pelik ape kes nyah?hahaha)

ok nyah, mak tunggu berita dari ko..cau cin cau. nadzariah cheng dah tunggu tuh! wakakaka

2 comments:

doBot said...

Aku yang selalu tinggal komen kat blog kor nie, tak ada kor buat dedikasi khas ek? Ampai ati...

Huhuhuh...majuks laaa...tak mo masuk lagik

zue comelz said...

hehehehe...dobot suda majuk!
ko baik check balik entry lama2 aku bot, ada dua kali aku cite pasal ko taw!
hahaha....meh makan stimbot meh!