Sunday, January 24, 2010

melaka oh melaka

salam uols...

minggu ni sekali lagi plan nak balik umah Tok Ayah FZ kensel sebab tok ayah bz benau ngan aktiviti masak. kang kalau balik tak aci la, tak dapat la die nak layan cucu sorang die nih. hehe
so postponed la, insyaAllah next 2 weeks. next week balik Klang umah nenek k!

attention to mek amm ngan mama eita, nanti saya bawak fridge magnet sekali keh! sile datang collect yaww.. next week satu lagi kite balik Segamat umah Tok Ayah pulak. mummy dah sesak napas duk melaka nih! hahahahaha

meh layan gambaw jelah. sementara tenet tengah okay nih. jap gi streamyx ni wat perangai lagi
cam malam tadi, mau turun minyak cam hulk hogan mak ni kang. kah kah kah takot sume orang dalam umah ni kang. maw memon lari sekali tak masuk teros dalam umah.

lunch semalam makan kat Sushi Ya... lagi best and lagi sedap dari Sushi King. banyak giler choices n yang penting, murah wokkk..hehe


Sushi Ya ni kat Dataran Pahlawan. biasanya ni lah tempat hang out kami kalau nak shopp kat area Melaka. ada satu lagi shopping mall, Mahkota Parade. boley la kan, wat ada2... hehe


ni Hatten Square..still under construction. bile nak siap ni wey?? mak tak sabar nox nak shopp kat sini. ala2 The Gardens kat Midvalley. eh, sebut pasal midvalley, Jusco terbesar di Asia kat Melaka taw! hehe..patutnya launching on December aritu, alih2 meletop pulak ground floornye. wakakaka. so kena la tunggu. dengar cite lesen they ol kena gantung. tak tau sampai biler.


ni pulak bukan shopping mall, ni mini library kat umah saya. hehe sape berminat nak baca buku macam2 jenis, silalah datang umah ye. sume ada. semalam baru ada masa nak kemas. kalau tak buku2 kat sini tak tersusun, tunggang langgang. keh keh keh

4 comments:

amm said...

orite....mggu dpn kt ketemua ek...leh snap foto together2...urmmm mcm best je xtvt den next week,i like!

zue comelz said...

bukan next week mek, next 2 weeks.. hehehe
insyaAllah, akan ketemuan jugak kitak nantik keh! i loiikeeee tooo!!

Rita Razif said...

sila dtg collect di rumah ibumu yer mummy FZ? okies.. eita carik time.. huhu

zue comelz said...

eita: hehe... enitine.. xhal..nnti kompom semula keh...