Sunday, January 3, 2010

ngedate di KLCC

salam uols..

ehehehe...ada insan yang marah mak wat entry secoit di bawah itew.ahaks. sowi geng!

ok2, entry ni panjang siket keh.last weekend, kan cuti jumaat tuh.mula2 minggu tu joe cakap die kena keja on Friday, ada stock take. (ape kebenda nye lah stock take ni ek? mak tak paham la, dulu joe penah explain, tapi sampai arini mak malas nak amik port.abaikan la ek? lalalala)

tapi suddenly on Thursday petang tuh joe cakap die suh orang lain ganti die.cecececey, mentang2 ada anak buah kan, suke suki la suh depa ganti dia.ok la tu, lagipun joe still tak sihat. badan pun sakit2 lagi, so excuse die diterima.

mencanak2 saya kegembiraan nak balik umah mak ayah masa tuh.pagi2 pas siap mandi si FZ, teros mencacak2 balik klang.yeay2!
then on Saturday, kitorang bersepakat nak ngedate kat KLCC. since kami pun dah lama tak jalan kat sini,makanya dengan ke'eksaited'an yang ada, pepagi lagi dah cabott gi sana.

kitorang naik komuter ye uols. wahhhh feeling jakun gile nak naik komuter.lama gile dah tak naik nih.last masa tahun 2006 kot, time belaja lagik masa tuh. joe lagi teruk, last tahun 2004.haha.takde apepun yang berubah, sama je saya tengok stesen komuter nih.dari dulu sampai sekarang, cam gini gak la sistem die

see..nampak sangat eksaited nak naik monorail ke KLCC,sampai signboard ni pun saya peluk! haha.mat saleh pun tak posing camnih.

.

sampai KLCC, kami dah kebulur.ala ala rombongan budak sekolah kan, bile sampai destinasi terus cari tempat nak makan. lapau giler.

kami makan kat sini jer.malas nak jalan dah.nampak je restaurant nih, terus masok.


tadaaaa...nyum nyum.melantak sampai pecah perot.


ekceli nawaitu kami semalam nak pi survey walker tuk anak kami tu. joe dah berkenan pada satu brand nih. so die aim this next month la kot baru beli. tapi saya rasa macam membazir ok..dari beli yang nih, dapat gak saya merasa pakai jeans Guess sehelai! takpe2, ada masa lagi tuk saya pegi 'tune' balik minda joe nih, supaya beli walker yang murah2 jer.hehe.lagipun walker bukan pakai lama pun, then nak pass kat adik (cewah!) FZ pun, cam lama jer lagi kan...

masa pi dating tuh, mak gatal2 gi pinjam kasut adik.padahnya kaki mak sakit gile2.nak melecet dah. mak cam biaselah.ayat ngada2 plus aksi gedik pun keluarla time tuh! haha. hasilnye memang memberansangkan ye uols. since joe pun berhajat nak beli selipar baru, so die belanja mak punye selipar sekali.sedondon giteww. romantik kengkonon. boley blahhhhhhhhhhhh


siap beli selipar sama rembat beberapa baju FZ (again??) , kami pun ca alip but la. tak larat nak pusing lama2 kat sini. lagipun dah rindu kat anak time nih. huhu. abes den nak buek camno? nenek dio beria2 suh tinggalkan FZ, kami pun tinggalkan la.pucuk di cita ulam mendatang la kan?haha

muka ponek bonar nih. saya muka seposen. joe muka doploh lima sen.siannnn. joe cakap ni last dia naik komuter.sumpah penat gile!!hahahahahaha



sayalah blogger itu!! (haha poyo)




8 comments:

[siti] said...

hah. nampak sangat dah lame giler tak naik tren g KLCC. mane ade monorail sampai KLCC da... itu Putra LRT. Monorail kalo nak g Bukit Bintang bley la... muehehehehehe.

amm said...

aku tumpang gelak...hahaha...tp xper zue, aku phm sbb aku pn sepesen ko gk..xcuse me, terangknlah sket pic model yg last tu...nice sandle beb =D

zue comelz said...

rahmah: ahaks...malu aku wey!!! hahahaha...tapi xpela...aku bukan orang melaka kan..lalalala

amm:thx beb! ada gak yg sepesen ngn aku nih..hahaha
yola, sedondon kannn...hehe

TQ!

zue comelz said...

eh salah, aku orang melaka kan...
bukan orang keyel...
kah kah kah...

[siti] said...

takpe zue.. org kl pon kalo dah nek kete je pon tatau nk beza monorel, star ke putra ke. tp kalo komuter ko tatau.. mmg nk kene jentik la. haha.

Dallies said...

comey slipper korang :)

zue comelz said...

rahmah: hahaha... tu la kan.. aku main naek je, tak tau pun ape bendanye..
komuter sure aku ingat, pasal masa aku blaja kat upm dulu mmg aku slalu naek nih. hehe

zue comelz said...

dallies: hehe...tq2!