Thursday, March 11, 2010

her result.....

salam uols...

im soooo impatient to do this entry.

waiting crazily and sometimes feels like my tears goin to flow out of my eyes...

nape? nape saya berdebar sangat? nape tak sabar sangat?

cause she is my last sister, i put on my hope on her. adik saya yang bawah saya (siti) sangat la pemalas. hoho

just now, dia baru pas text saya. dia dapat 5 A's. yang laen credit.

im not impressed at all. sebab saya expect dia dapat at least 7A's.

okay, she got A for her maths, bahasa melayu, civil engineering, chemistry and agama.

fizik ko ape jadi hah??? tetibe akak ko nak rasa bangga la nih, aku punya fizik, A2 ok!

kah3... takley challenge kakak ko yang berotak bernas nih. makan ikan ari2 wey! kismis beribu kotak, stadi cam nak mapos tak layan dunia luar + of kos, doa ibu mithali. thanks mak!!
hehehehe

zaman saya SPM 1999, masih lagi sistem aggregat. ada A1, A2, C3 ----- C6, then P7, P8, and last F9.

zaman adik-adik saya dah takde sistem aggregat. guna sistem A, B, C jek..

tapi heran la, apesal la depa takley nak score?

dulu exam, mana ada stail bawak masuk kalkulator bagai, guna buku log merah tu jer ha.

dulu exam, mana ada paper sejarah kertas 2 tu subjektif? zaman aku, 5 essei tau kena tulis.

tahla..tak pahamla adik nih. takpela, apepun alhamdulillah.

seb baek strong subject die score A. tapi aku bengang gak sebab bahasa inggeris dia dapat B-. ape la yang ko susah sangat kat bahasa inggeris nih? aku tengok duk dengar lagu omputih siap pegang lirik kemain lagik. tapi tak gak A. huhu

takpela, apepun piqah; ko kena prove that u'll be one of the listed Ir. Engineer in Malaysia one day. takde siap ko!! meh sini aku menikahkan ko jek. wehehe kejam kan akak dia??
takpe, dia adik aku.....


p/s: ye, duit aku tetap rabak. FINE.

4 comments:

Rita Razif said...

abg ipar eita br sms.. anak buah eita dpt 4A, 2B+.. selebihnya x taw but semua lulus laa.. huhu

klu fikir2 zaman kita dulu lg payah.. subjek teras, subjek elektif.. huhu

zue comelz said...

hehe..betul tu ta...
zaman kite susah kan?
zaman mak ayah kite lagi la susah..patutnye budak2 sekarang nak dapat straight A's rasanya kacang je..
bnyak maen diorang nih..adik zue pun camtu. huhu...

[siti] said...

adik aku 4A je.. tp kalo tgk studynye mmg mcm nk rak. Paper English tu diorang nk g semak balik, cikgu diorang pun tak puas ati pasal yang skor2 pun tak dpt A. hehehe.

zue comelz said...

rahmah: adik ko sekolah mana?
tu la kan, ke paper tahun ni susah?
ke adik2 kite yang kurang rezeki? camno tuh eyh?
bagus gak kalau disemak semula, tapi jangan pas semak dapat lagik worse, naye jer... hahaha... nauzubillah. kesian kat adik2 kite...