Thursday, March 25, 2010

remove la aku, remove la..pliss plisss

salam uols...

aku tak tau nak start camne... cume sekarang ni..

aku rasa pelik... ye, memang pelik lately ni ngan perangai beberapa orang.

before ni, aku perasan ada satu aplikasi kat facebook;

KETAHUI SIAPA YANG REMOVE ANDA DARI SENARAI RAKAN-RAKAN ANDA

aku tak kuasa la nak join application ni, cam takde fekdah pada aku. sebab aku tak terpikir la pulak nak me'remove' kawan neither di 'remove' oleh mereka...

tatapi..... dalam minggu ni je, ada dua orang rakan dah remove aku dari friends list dia..

mak sedeyyyyyyyyyy okay. sadis. sarkastik ek korang2 yang remove aku? apa sebab? tell me! tell me!

tapi takpe, mak tak kesah. ape ko ingat kalau ko tak jadi kawan aku tu, aku ada luak ape2? TAKDE...NAN ADO........

sekian terima kasih.

*********************************************
sambung cite lain. tapi pasal facebook gak.

among my friends dalam friends list ni, ada some of them are my hubby's friends.

mostly aku kenal diorang. ada yang close, ada yang suam2 kuku.

ada pulak, yang aku pulak lelebih rapat ngan diorang, padahal tu kawan joe. biasala, aku kan peramah. joe kan pendiam, pemalu, ayu, sopan santun... muahahahahaha

tapi ada sikit yang tak best kan, asal aku on fb je, nanti kat chatbox tu, tetibe ada orang sapa aku;

" salam joe..."

uiksssss... wat the ???? bukankah terang2an yang appear kat chatbox fb tu adalah profile aku, Zue Hantu Kuceng. ko tak nampak kah?

memang la aku share banyak menda ngan laki aku, tapi takla sampai fb ni pun aku share.

lagi aku pelik, kekadang tu aku online time opis hour, (opsss...kantoi!) takkan la joe ni menepek melekat kat sebelah aku, sampai dia guna fb aku? TAK LOGIK LAAA...

untuk makluman uols, joe ni, sangat jarang on fb dia. kat opis dia fb kena block. kata company yang sangat mementingkan KPI. tah pape, sedangkan PM kita pun ada fb tau.... encik GM, kasikla bebudak kat opis tu maen fb.. (tetibe aku nak pujuk GM company laki aku pulak ye...)

okay, sambung balik. joe hanya on fb dia bila balik umah. tu pun just nak approve friend requests je... selain dari itu, takde ape2.

dia memang tak layan fb. dia layan TV saja.

sekian. harap maklum.

3 comments:

doBot said...

Kalau orang remove aku, aku peduli apa. Tak luah duit gaji aku pun. Hahahah...

Ehh...betul ker Joe layan TV jek? Dia tak layan kor ker? Itu la kor, asyik layan FB, layanan kat suami penting tau., Hahahaha....

zue comelz said...

dobot: eh eh ko bot...xkan aku nak cite hal layanan joe dalam blog..kang ko gak ckp aku ni lucah la, ape la...tu ari aku tulis word 'mengangkang' pun korang bising...
hehehe

Suhana Shahril said...

Ader menda lah tu yg diorang tu takmo kongsi dgn Zue.Sabor ajer lah yer.