Monday, March 15, 2010

sorga dunia

salam uols...

adik aku plus bespren poreber nya dah sampai melaka tengahari tadik.

siang2 aku dah apply half day kat bos..muehehehe... nak jemput adik tercinta la katanye.. sorgaaaa bangat weyh dapat lari dari opis.

dalam palaotak aku sekarang tengah ligat pikir ape nak buat taknak kasi mereka berdua ni dari boring duk umah aku. dah la plan nak duk seminggu umah aku.. ada can beras umah aku abes cepat bulan nih.

tapi takpe gak, dengan kehadiran mereka berdua, aku ngan joe sekarang tengah feeling2 ada bibik kat umah. mana taknye, sume adik aku handle. fara anak aku pun die tolong layan... wahhhh giler sorgaaaaaa dunia.. hehehe

pastu sebagai upah, aku kasik die laptop sebijik, ha ko hadap la sampai muntah. mainla tenet puas2 sampai sok pagi pun aku tak kesah. janji aku ngan joe dapat melepak minggu nih. AGENDA TERSEMBUNYI aku sebenarnya suh depa ni datang umah. wakakakaka

since aku dah umum aku nak melepak, maka ada kemungkinan aku akan melepak gak dari menulis blog. sebab aku nak menggunakan masa keemasan nih tuk mengangkang puas2. ngeh2.

nanti sok luse nak hangkut diorang pi soping. adik aku kan jenis menuntut janji, manaleh die lupe. sampai mati tu kang die ungkit hutang aku kat die. yolah2, jumaat malam nanti kite p jonker walk, pilihla ape2 yang patot ye. gile keji perangai akak ko.... siap berkire suh beli barang kat jonker walk jer. kah kah kah...
eh, aku takla sekejam tu sebenarnya... nanti korang tengok jelah aku kasi ape kat die kay..

okay, malam ni nak naik bilik awal. ada acara lebih menarik di tingkat atas bakal berlangsung. sekian





4 comments:

ANjaS ASmaRa said...

Hahahaaa...kuat giler ko mengangkang..hahahahaha. Mengangkang? Hmmmmmmmm...hehehehee.

zue comelz said...

nyah: ala ko cam tak biaserrrrrr je... wahahahaha

doBot said...

Zue, banyak betul perkara lucah dalam entry kor nie...Hahahah

1. Mengangkang?
2. perkara menarik tingkat atas?
3. ???

Fuh.....

zue comelz said...

dobot: ish2...aku x maksud nak melucah..TETAPI...
pada kawan2 ku yang mensalah tafsir, nampak sangat korang ni berotak kuning+biru... wakakakakkaa