Wednesday, March 17, 2010

penat giler tahap cipan...

salam uols...

aku baru pas main ping pong kat bawah tadi. gile semput macam nak putus nyawa...
baru main separuh set aku dah termengah2. tak fit tul dah aku ni rupanya. baru 23 tahun, dah tak fit. hape la...

tamat cerite aku main ping pong. to neng ammliza, aku tak sempat nak amik pics, pasal takde penonton. muahahahahaha ~~~~

malam tadi, tengah baring2 pas makan, joe tetibe tarik tangan aku, pastu tanya aku
"panjang kuku sayang ni yeeeee....."

joe memang pantang tengok kuku panjang2 nih. kalau kuku fara panjang sikit je, sure die sound dah cikgu taska tu suh potong kuku anak die.

ni die tengok kuku aku panjang, terus die sound. siap ugut nak kelepet kuku aku. cessssssss...

pastu aku sound die balik, " abang ni kenapa? lupe ke orang kan tengah *coti* ni..mana leh nak potong2 kuku.. huh.. "

" o, ye tak ye, abang lupe... hehe.. "

huh, alasan tak ley time! sikit lagi kuku aku nak kena kelepet dah malam tadi. sakit wooo... nanti die, malam ni aku lak nak spot check kuku die. heleh, kuku dia cagu tu aku tak penah tegur punnnnnnnnnnnnnnnnn.......



2 comments:

amm said...

bab ping pong tu, since ko x pic..oklah aku upkn 2 keping je ye..ahaks...

eleh joe, tarik hak tgn skadar nk check kuku pe brg?? tp reason yg ko bg tu sgt memunahkan harapan dia sbnrnya!!kuwang3.....

zue comelz said...

amm: hik hik...ala, 2 je ke???
xpe, aku terima dan bersyukur seadanya. hehe

kakakaka..kempunan joe...tp aku tau, die wat2 lupe je sebenarnya tuh! huhu