Sunday, April 18, 2010

when in rome

salam uols...


semalam aku ngan joe gi tengok cite When In Rome. sangat2 kelakar, n romantik.
ni kira movie kedua aku tengok pas aku beranak. first aku tengok final destination 4 yang hampeh.
filem ni aku kasi 4 out of 5 stars. memang best, kelakar giler babi. and seronok gile sebab dah lama tak masuk wayang and peluk2 macam dolu2. ecehhhh.. kali ni tengok wayang 'lesen' gua besar beb. takde sape nak marah kalau aku peluk2 ke hape dalam wayang. hehehe
cakap pasal lesen besar ni, tahun ni dah masuk tahun ke-3 kami kawen. and dengan selambernya aku umum kat sini, kami takde kad kawen taw! nan ado......
tah2 kad kawen tu dah kena lupus kot ngan jabatan agama selangor.
kalau kami gi mana2, memang selamber kodok je tak bawak kad kawen. tapi janganla gatal gi tido kat hotel2 mat rempit. konfem la kena serbu. so far, kalau kami tido mana2, memang tak penah la kena ketuk pintu ke hape. kot kena ketuk gak, aku tayang la anak aku ni haa..ni dah keluar seketul encik, kot nak tahan gak, tahan le. sok kita gi pejabat agama sesame ye. amik kad kawen kami.
kenapa pejabat agama tak bukak ari sabtu????? malas la nak amik...malassssssssssss.....
p/s: ni yang aku cakap masalah ngan blogspot. aku dah tekan enter seratus kali kat each paragraph pun, dia tetap gak nak bercantum. berpenyakit agaknya blog aku nih. lantak la. asal boley baca sudah.

4 comments:

CatlinaFly said...

hehehe ingat zue pegi rome tadi , lupe lak ade movie ni

imaninarafizal said...

zue...ak ni yg dh lima taun kawen pon tak de kad kawen gak....hehehe...ak igt ak sorang je yg tak amik kad kawen upaye ko pon same gak ye.....

zue comelz said...

k.maiza: ehehe..belum ada uang mau g sana..hehehe...

nina: wakakkaa...ley geng! eyh, tapi apsal ko x g amik lg? ko kawen kat klang kan?

Dallies said...

Hi zue :)
aku muncul kembali..wuahahaha!
best ek citer ni,nanti aku suh Man gi cari dvd..aku tgk kat umah jerlah..