Thursday, May 27, 2010

sape suka kaler MERAH, angkat tangan!

salam uols...

okay, harini aku nak ajar korang ilmu menilik. tilik orang berdasarkan warna kesukaan mereka.

aku ajar 4 warna je. korang takde pilihan. sila pilih warna yang ada ni je ye. jangan request2 nak kaler lain. biase dia.

BIRU = biasanya romantik, talkative; aka suka gosip2, loving , pandai berkomunikasi. tatapi, mereka ni golongan yang sukar wat keputusan. yela, orang yang banyak cakap ni auta je lebih kan??

HIJAU = berani amik risiko, lain dari yang lain ( lain la, hijau cam hulk kan? haha, tak kelakar ) suka selesai masalah, berpikiran jauh. creative, innovative, productive, sume yang 'tive' la depa ni.

HITAM = orang yang fokus pada sesuatu, target oriented, determined (keras kepala la nih..) will power yang sangat tinggi, workaholic

MERAH = suka SEX. always think about SEX. hamikkk ko! ada ke ni yang mula2 keluar pasal karakter orang yang suka kaler merah. ngahahahaha. golongan yang interesting, senang berkawan, hepi go laki, suka buat benda yang berbeza dari pikiran orang lain, boleh menyebabkan suasana yang tegang jadi ceria. workaholic gak.

okay, korang rasa korang suka kaler ape?

korang rasa, aku suka kaler ape?

3 comments:

amm said...

hahaha.....aku gelak je..hebat ok!!miahaha..gelak notty....

zue comelz said...

amm: ko dah dapat teka aku suka kaler ape? hahahaha.
aku tau nape ko suke...

amm said...

sekali lg...aku gelak saja....hahahaha......tgk muka pn aku tau ko kaler apa....hihi...