Tuesday, July 13, 2010

banyaknye pilihan....rambang la mata nih =)

salam uols...

lately ni aku sangat terpengaruh dengan order2 barang thru online nih.

kalau tengok kat fb, melambak2 diorang nih jual macam2 menda.

paling banyak, kids clothes, tudung, toys, pen pun ado! hahahahaha

pandai they ols buat bisnes eyh? aku pulak jenis yang sangat mudah terpengaruh dengan perkara-perkara begini.

aku rasa dalam bulan ni je dah 3 pasang baju anak aku order online, tapi sumenya dilakukan secara bersorok2 dari joe jambul. mau mati kah kalau bagitau dia?

actually dia dah pesan aritu, sayang jangan beli lagi baju2 chiepani tau... penuh dah almari dia.. abang baru je beli aritu, tengok2 sayang beli lagi...

hiks... maka aku dengan penuh dramanya menjawab, yelah.. orang tak beli dah. ni last ye bang...

tu dialog seminggu yang lepas tau.

tup tup minggu ni aku duk mengorder online pulak. matikkkkkkkk ko zuraidah. mana aku nak selit baju chiepani ni kengkawan?

seb la otak aku ni pandai berfikir (eceh!) .. aku letak address opis. jadi nanti parcel tu sampai kat opis. takde la tetibe terconggok kotak tu dalam peti pos kat umah. hihi

nanti baju2 chiepani yang sampai tu aku sorok letak dalam almari bilik no.3... joe jambul jarang masuk bilik ni. pandai kan saye.......

udah2 le ye korang promote barang2 kat fb nun.. saya ni tak kuat iman!!

babai. nak naik atas dah, gosok baju tuk sok..

4 comments:

fikaryna said...

zue..idea baik letak kat blk no 3.hehe..

Mrs.Joe Sparrow said...

fikaryna: hehe..tu la kan...seb baek terpikir tentang tu...selamat... haha

CatlinaFly said...

hehehehe SAMALAH ZUE DGN AKAK!nak2 masa preggie...assyiiikkkk shoppinggg online je...advantage shopping online ialah...

1.jimat masa
2.mudah
3.tak penat jalan2
4.jimat minyak kete!

hahahahaha LARIIIKKKKK MR JOE JAMBUL KEJAR AKAK!HAHAHAHA

Mrs.Joe Sparrow said...

pehhh best arr pendapat akak..hihi...sangat2 setuju...
takpe kak, joe jambul tak baca blog ni.. die pemalas membaca... hahahaha
(tapi kekadang dia intai gak!)

sunuk kan kak shopping barang anak...heaven je... =0