Wednesday, July 28, 2010

tentang 5....

salam uols...

arini pegi odit kat farm Kulai. jap je, tengahari dah sampai melaka semula.

hepi pegi odit tadi sebab kena puji ngan farm manager&farm vet. fuhhh melayang sekejap!

okay, takde ape sangat nak share arini.. juz mau bayar hutang pada Mrs. Razif yang tag aku tadi.

let's layan....

5 nama samaran kamu:

i) Zue

ii) Jedah

iii) Teh

iv) Duyung a.k.a Dui

v) Sayang ** ni laki aku je ley yang panggil. orang lain takley..meremang bulu! hahaha

5 tarikh penting dalam hidup kamu:

i) 31 October - hari penambahan usia remaja ku. wakaka

ii) 24 September - hari peningkatan usia dewasa laki aku

iii)18 June - hari chiepani di bawa ke dunia

iv) 02 November - tarikh kami sah ley pegi dating sama2 dengan kebenaran mak pak

v) 11 November - tarikh kami sah ley ehem ehem laki bini

5 perkara kamu buat semalam:

i) pegi tailor, hantar baju raya yang ke-4.. baru 4 pasang ye.. belum cukup lagi tu! btw, 3 baju yang tempah aritu dah siap, siap tailor tu wat display kat depan lagi. huhu.. baju chiepani je lum siap jahit. payah kot nak jahit baju si cinonet nih.

ii) berjaya finalise lebih 200++ ubat tuk sebutharga. kematu mata den!

iii) aku buat joe marah semalam. pastu aku kena marah. pastu aku merajuk. pastu aku naik atas tido awal... padan muke! sape suh marah orang... tapi arini dah ok. hihi.

iv) pegi pasar malam, beli laksa limbongan. feberet ol the time!

v) semalam jugak aku berjaya meyakinkan bos taknak masuk Persidangan Dewan penggal-2. hahaha. malas malas malas...

5 perkara yang buat anda gembira:

i) shopping

ii) shopping

iii) shopping

iv) makan

v) jalan2

5 tempat percutian idaman kamu :

i) Vienna, Austria

ii) Universal Studio, Hollywood

iii) Old Trafford, Manchester **ni keinginan joe jambul, bukan aku.. takpekan tulis.. hihi

iv) Belgium ** nak hadapkan kilang cekelat Leonidas tuh. joe jambul dah penah sampai sini. tak aci!!

v) Mekah

5 sebab kamu jawab soalan ini:

i) rasa best nak jawab

ii) sebab eita tag. hihi

iii) tengah takde keghoje

iv) balas dendam malam tadi tak dapat updet. joe jambul punye pasal la ni..

v) ada 4 je sebab yang mampu aku pikiorkan wat masa ni.. takpe ye ta..

5 kawan untuk di tag:

i) kak suhana sharil

ii) kak fikaryna

iii)nina azmil

vi)sarah kalam

v) izzati

korang kalau free buatla ye.. ^__^

3 comments:

Rita Razif said...

4 sbb pun ok laa tu.. huhu! 4 pasang baju raya pn x cukup lg? hehe.. eita dh hantar 3 psg.. sepasang dh nk lenjan next week.. ish! kena beli lg baju siap nih ;)

Dallies said...

zue,aku dah bayaw utang tag ko..hehe!
wah beraya sakan nihh..aku baru 2 psg jer..

Mrs.Joe Sparrow said...

eita: hehehe...taw xpe...tu belum campur baju beli siap..tp yg tu biasanya dah lenjan siap2 bawak g keje.. hihi

dallies: hokeyyyy... ko sabtu malam ada umah tak?
ala, sekali sekala..lgpun baju tu merangkap baju keje gak.. hihi