Monday, August 30, 2010

unwell..

salam uols..

sebenarnya memang tak larat sangat nak bangun duk atas kerusi ni.

tapi hubby suh bangun sekali sekala, bagi badan rasa fresh. tadi dia balik umah jap, bawakkan air kelapa. thanx abang...

dia suh bangun, bukak la blog ke, main fb ke.. takla boring sangat baring sorang2 kat umah.

so setelah berpikir panjang, aku gagahkan jugak badan ni, bukak lappie yang dah masuk 5 ari tak berjengah ni.

kesian budak kecik, sejak aku jatuh sakit ni, dia asik berkepit ngan dedi taknak lekang sikit pun. memang sebelum ni pun dia berkepit ngan dedi dia, tapi kali ni lagi dasat. langsung taknak datang dekat aku.

dedi masuk toilet nak mandi pun dia menangis2 depan pintu toilet.. " abaaaa....abbaaaa...."

kite ajar sebut dedi, "abah" juga yang disebutnya. anak melayu la katakan..

sian sangat kat dedi. tak cukup rehat. mana nak uruskan aku, uruskan anak, uruskan umah. masak pun sendiri2... besarnya pengorbanan abang... taktau nak balas camne..

semoga saya cepat sembuh. amin.

3 comments:

Anonymous said...

alahai siannyer.. mcm mana result amik darah td? hope nothing serious.. mkn ubat + rest yer zue.. dugaan bln puasa nie.. take care.. -mama miq-

ridzuanriani said...

get well cecepat.. da nk raya neyh!!

~│IbuCats│~ said...

eita: result darah, platelet memang rendah..smalam amik lagi sekali, kalau tak naik, doc suh admit... thanx ta ... =)

k.yani: thanx kak yani... =)