Friday, August 13, 2010

sedih pulak ni...

salam uols..

sedih sangat2 sekarang ni. tak tau nak cite camne.

ekceli sedih sebab benda yang kitorang nak sangat tu ada sikit problem.

yang bengangnya, last minute baru dapat tau. kan sakit ati namanye tu...

tapi "he" promise tuk dapatkan for us as soon as possible. betul ke janji dia ni?

kang kami cari orang lain kat tempat lain baru tauuuuuuu.

tapi, bila pikir2 balik, takpelah kan. dugaan kecik je. takkan lari gunung di kejar. so kena bersabar sikit je lagi. kalau tak bulan ni, "he" promise akan dapatkan dalam bulan depan.. okay, kami pegang janji "dia"...

bukan benda takde, ada. tapi ada sikit problem. ada last minute changes.

sabar ye zue n joe. sabar, sabar.. bulan puasa ni. insyaAllah, ada hikmah.

2 comments:

Dallies said...

ader rezeki tu nanti,Insyaallah :)

~│IbuCats│~ said...

alhamdulillah...insyaAllah... pas maghrib tadi dapat berita gembira... =)

syukur sangat2...