Monday, September 6, 2010

dapat dah! syuuukkkeeee....

salam uols...

akhirnya, sempurna jugak misi pencarian kasut raya aku. mak syukkeee!!

semalam before balik melaka, singgah alamanda. hajat nak cari kaler fuschia pink punya sandal, tapi takde satuuuu pun berkenan di hati.

dedi je sempat rembat tshirt kat timberland. cantik sangat, sebab tshirt die mecing ngan baju raya kedua aku. hu hu hu..

memang keciwa dah semalam. nak merajuk pun ada. haha, kesian dedi. walaupun bukan dia salah, bini dia tatap ngada2 nak merajuk. last2 dedi offer bawak pegi JJ Bandaraya Melaka petang tadi. momi kena beli gak kasut raya dia. mesti!

dan hasilnya........

jeng jeng jeng... santek tak kasut ite?hihi. kaler fuchsia pink tader, so dedi cakap kasut ni cun. boley match ngan banyak warna. mccall flower wheels from crocs. momi terus je beli, takde tunggu2 dah. kalau belek2 lain, kang ada yang langsung takde kasut raya terus. ^____*.
so here goes, another pair of crocs shoes for momi... (sekarang sangat kemaruk dengan brand ni. dulu benci gilerrr kat design2 dia. sekali dah try satu.. haaa takde paling2 dah. haha)

jom layan cuci mata tengok design2 baru from crocs kejap..


kiut kan ni? kaler pink. sangat comey...

yang ni aku sangat2 berkenan. takpe, kite tunggu gaji bulan ni. huhu. nak beli kaler gold/espresso.

yang ni lagiiiiiiiii sweet. sangat funky. kan jenet kan? kan? kan?

okay, yang ni adalah ape yang aku war2kan tu ari. blusher dah pecah, kena ganti baru. then, aku nak try pakai concealer (tapi camne nak pakai ek? hahahaha)... kite beli yang murah2 dulu, later dah pandai pakai, aku up beli brand bagus siket. boley kan.....? pastu beli lipstik gak. saje gatal buang duit.

then before ca alip boot from JJ, kitorang sempat check point. banyak gilerrrr ko point tak redeem upenye tahun ni. terus pegi kaunter servis, redeem voucher. wuuuhuuuuu best giler! sok ley kite jalan2 lagi tak bang? (ni la bangsa tak reti nak berjimat, aku la tu...)

last sekali, kat opis tadi gue tukar duit. aku tolong tukar je ye. bukan duit aku. haha. gue mana ada pitih... mesikin dah ni... ni sumbangan tulus ikhlas dari bapak joe. tapi khas tuk kanak2 jelah.

bapak budak, mak budak kalau nak gak, boley sajerrrr. tapi sila sertakan seploh sebab kenapa kami kena bagi korang duit raya. boley gitew? ngahahahahahahaha.


pic penutup entry malam ni, khas tuk eita. chiepani "drive" kitorang tadi... okay tak zue amik gambar camni? ^__*







8 comments:

Dear Sharul, said...

wah...crocs dah pandai design..kena lawat outlet ni

Rita Razif said...

weeehooo.. welkam to Honda club babe.. udah ku bilang.. honda city kn? kn? kn jenet kn? cpt angguk..

bleh laa letak sticker kt blkg tu.. "Do you have Honda?" ;)

~│IbuCats│~ said...

mizah : tau xpe... dulu design nye cam hampeh je kan... hahaha

eita : haha. huhu. hihi
tak letak kot sticker tu. tunggu my own dream car kuar nanti, baru zue letak sticker kot.. hehehe

Anonymous said...

hahaha.. eita pun x letak sticker tu dowh.. sj nyakat.. aper kaw ingat kaw sorg jer drive honda? kuikui

slmt hr raya zue.. maaf zahir batin.. 0-0 yaaa! -mama miq-

~│IbuCats│~ said...

eita : hahaha... taw xpe... kalau pakai Ferrari ok gak nak letak sticker gitew kan.. keh keh keh..

samat hari raye tuk eita sekeluarga.. mohon maaf kalau ada wat salah n silap ye ta.. 0-0 keh..

~│IbuCats│~ said...

eita : ada rupa honda city ke nih? hahahaha... tunggu dan lihat je ye ta...

Rita Razif said...

adeii.. mana laa clear sgt zue.. dh tu tepek pic stereng jer.. xper2.. wut u give u get back.. hehe ;)

klu bkn city.. ermmm honda civic rasanya.. tp klu honda stream confirm menanges encik ajip.. lalala

~│IbuCats│~ said...

eita : hahaha... aci la tu.. gambar stereng je.. segan la nak letak. kalau bentley mungkin boley ditayang2kan... keh keh keh

boley en.ajip.. tahun depan tukar la.. minat stream ek? zue tak minat mpv.. panjang, susah nak parking.. hehe