Wednesday, September 22, 2010

mana satu ek?

salam uols...

besday hubby chubby lagi montelku (wakakakaka) itu adalah pada hari Jumaat ini.

cam biasa, gue fenin nak kasik ape kat dia, sebab sume dia ada dah. cume bini no.2 jelah belum ada. berani ke nak ada??

tetibe tadi aku terpikir, nak belikan dia kasut keje la. ok tak? tambahkan lagi koleksi kasut dia. biar tukar kasut ari2 gi opis cam bini dia. hehehe

dah survey2, aku jumpa 3 pasang ni. tiga2 pun lawa. tapi timberland yang pic 1st ni nampak smart kan?
ke yang ni?


or yang ini? axis from crocs. lawa gak kan? tapi pape pun, kena tunggu gue ada ongkos la ye bang... sekarang duit sudey kering. esok baru poket berisi semula.. huhu. gaji oh gaji!


5 comments:

amm said...

cita bab bini 2.....hrmmm aritu ajip (bdk sek kt tu) wat lawak bodoh & dia ckp amart request nk bini no.2 then aku dgn selambernya jwb "boleh je, nak yg mcmana??kabo je & nnti aku tlg cr kan" hahaha.....org laki klu melawak mmg sengal smpikn ada rs nk lempang laju2 je kn....erkkk....

~│IbuCats│~ said...

amm: hehe... tu la... bab2 ni takle nak seriyes2... kang ada yg tido dalam bilik air je kang... wakakaka....

eh mek, bermadu kan akan dapat payung emas nanti di syurga? huhu

Ayu said...

Kak Zu, yg no. 2 tu mcm tak berapa seswai bwk g opis je sbb material dia mcmtu. ;p Kalau saya, utk ke opis saya pilih yg no. 1! Crocs tu pun cantik tapi mcm tak formal sgt. Ke husband Kak opisnya creative design?

~│IbuCats│~ said...

ayu : yeszarrrr... awak sependapat ngan akak... =)

yg no.2 tu cam keras kan... akak berkenan kat crocs gak, tapi rasanye beli no.1 tu dulu..

crocs tu cam nak bersantai je kan.. hihi

amm said...

payung emas ye, klu dia nk aku on je tp biaw aku sndri carikkan la....hahaha....