Friday, October 22, 2010

hati masak 5 rasa...

salam uols...



i) internet lembap macam siput. (tapi sesungguhnya pergerakan siput tu lagi laju!)

ii) printer kertas tersumbat. pastu dah stuck. (nak je humban ke luar tingkap, tapi ternampak cop HAK KERAJAAN. terbantut niat aku.)

iii) pegi sarapan, hajat nak makan roti canai. tapi hampeh, tukang wat roti cuti arini. (lahabau lahawau!)

iv) ada beberapa orang yang annoying kat sekeliling sekarang. asik cakap perkara yang menyakitkan ati. cuba kalau aku pegi scan hati sekarang, sure nampak bulu2 kat hati tu! (hati berbulu...)

v) geram bangat2 bile nak baca blog engkorang sume, tunggu nak upload cam ****. last2 aku turn off je pc. untung aku turn off, kalau aku hempuk?





^_^ huhu....garangnye iyeeee.... larikkkk!!


2 comments:

Rita Razif said...

adeii laa zue.. eita bc tajuk entry ingatkn ader resepi baru td.. huhu

sabar2 kay.. bw bertendang.. ngeee

~│IbuCats│~ said...

hehehehe.... tajuk yang menipu...kekeke...

agak2, patut tak zue bertendang?