Thursday, December 9, 2010

bila stress level meningkat....

salam uols...

aku tengah STRESS. im under a very high stress level rite now.

sooo sori if this entry makes some of the readers being annoyed with me. ada mak kesah?

bila aku stress, aku akan dengar lagu kuat2. so now, volume pc adalah paling max. orang nak cakap aku pekak pun pekak la. mak tak amik port..

and the best therapy to bring down my stress level is, SHOPPING!

I wanted to buy these items so dammmmnn much... here goes the list...



McCall Flower Wheels ---> ni dah beli.. my kasut raya ^_*


ni pun dah ada... Kaela Espresso.. buat kasut keje.
yang ni yang aku nak beli.... Wrapped Mary Janes. tapi so far belum nampak lagi kat mana2 crocs store kat Melaka. will go and hunt for this bila balik umah mak this weekend.
ni pun dah ada. tapi mine is in grey color.
or this one? ni pun cantek. design ni ada kat JJ Bandaraya Melaka. so luvly... ni pun McCall tapi tak sure the exact name for this design...
mak nak beli henbeg baru jugak. sekarang kan dah start Y.E.S... sediakan je ongkosnye!

last but not least, nak beli perfume....

ok, at least after surf tengok pic2 barang2 yang nak dibeli belah, terasa lega sikit ati ni..

GTH la to those losers!!! dear stress, go away! shuuhhhh....

macam biasa, bile stress level meningkat camni, terus sms laki mak.

" jom shopping.. orang tengah stress nak mapos sekarang ni..."

and as usual, he approved my rekues.. ngeh ngeh ngeh...

sebelum tu, jom pi amik wuduk, solat zohor dulu. dah nak masuk asar ni weyh! astaghfirullah...




2 comments:

budak yg bosan said...

Wrapped Mary Janes tu cantik ar...berkenan tengok...

p/s: i'm your silence reader before this... ;)

~│CatWoman│~ said...

kan... smart gilerr...

owh, silence reader... it's ok. no worries.. thanx sebab baca blog ni =)