Thursday, December 23, 2010

parcel..parcel...

salam uols...

pepagi tadi sampai je opis nampak 2 parcel ni atas meja. hatiku berbunga riang.. ahaks!

jeng jeng jeng...



parcel pertama ni adalah from Eita...tengkiuk veri2 muchhhh. jimat duit momi takyah beli puting tuk 3 bulan.. tapi chiepani ada 5 bijik botol MAM, ada sape2 nak hadiahkan lagi 3 puting size X nih? hihihihi... tak malu pulak momi ye, mintak2 pulak... satu puting biasenya ley pakai 3 bulan.. seb baik 3 bulan, kalau 3 minggu? adehhh...


parcel kedua pula adalah baju panjang2 aku order online dari Faizah Nasa; nak pakai gi kenduri akikah & sambut orang balik haji. opismate joe, Kak Zaira eh silap Hajah Zaira (alhamdulillah) baru balik haji last week... dia wat kenduri bertunang adik ipar dia sekali sabtu ni...


tadaaa.... tak sabar nak pakai.. ^__*



. okay tu je..selamat malam uols.


1 comment:

•♥• Momma Miq •♥• said...

ekeke.. sowie laa lmbt pos zue.. lega tngk puting tu slmt smpai ke melaka.. huhu