Tuesday, December 7, 2010

taman kecik kitorang ^__^

salam uols....


ektibiti kami pagi ni adalah ke nursery buat kesekian kalinye.. hehe

mamat kedai bunga ni pun dah kenal kitorang, siap kasi diskaun banyak banyak plus bagi bunga free.. time kasih sangat2 ^__*

suke bunga yang warna merah. so tadi rembat bunga ni sepasu...


comey2 kaktus kat sini.. ni baru satu petak.. nursery ni besar gilerrr.. memang rambang sangat mata... nanti nak beli kaktus ni 1 set, letak kat dalam bilik bawah..kaktus senang je nak jaga kan?

orkid pepel... minat sangat kat bunga orkid... tapi belum berani nak memilikinya... sebab tak pasti ley bagi full komitmen tuk membelai orkid ni...bukan cam jaga pokok biasa kan?


tadaaaa... taman mini kitorang. I boley cakap, ni cuma 40% je of our dream garden... banyak lagi nak kena wat.. bajet.. bajet... beli sikit2 dulu.. next month kitorang plan nak tempah buaian letak depan sliding door.. tak sabar!



5 comments:

Suhana Shahril said...

wah..rajinnya gardening...hehehe..adalah jgk tanah utk menanam.

KiTTuN said...

walaupun kecik tetap cantik. besar sgt pun wat per penat nak jaga :)

~│CatWoman│~ said...

kak su: hehehe... boley la kak, kalau ada masa lapang je ley layan... =)

kak kittun: tu la kan... kalau besar2, lagi banyak lak nak tanam..

amm said...

perhhhh hebat!! jom kt layan pokok bunga ;p

~│CatWoman│~ said...

amm: jom!! =D