Tuesday, March 8, 2011

AKSI SI COMEL with TEN LITTLE FINGERS

assalam uols...

tengkiu mak cahaya sebab ajak kami join contest menarik nih! ;)

contest ini dianjurkan oleh Ten Little Fingers in Action!



inilah aksi anak I, chiepani dengan kucing kitorang; Agus the Kus Kus







nama anak : Farahanny Zafyrra bte Mohd. Johari
umur: 1 tahun 9 bulan
nama momi : Zuraidah bte Ghadzali

gambar ni I ambil masa tu chiepani (gelaran tuk my dotter) umur dia 6 months, a day before I kena attend kursus kat Taman Cahaya.. konon2 nak tatap gambau anak puas2 la kekdahnye ni kan..

kucing kitorang ni, nama dia Agus. dia boy. sebab tu suke kacau anak dara I sorang ni. miang dia taw... biasa dia!

yang chiepani pun suka gak bab buli2 ni. sekarang dia dah besar, siap di dudukkannya lak dak Agus tu. cian Agus.. menangis tak keluar airmata haaa ko.. hihihihi

k, rasanye tu je kowt I boley citekan tentang pic2 di atas tuh.. ;)

seterusnye I nak ajak sume kawan2 ferempuan I yang dah ada anak tuk join contest nih... mama harith, mama miq, mama medina, mama e-ein and mama nina gak...

jom buat! jangan ngelat!



3 comments:

sarah kalam said...

hehehe...kelakau ler dak chiepani n agus ni...

~│CatWoman│~ said...

sarah: hehehe... dah lama peram gambau2 tuh... ;)

eb ezrin2 said...

gd luck yer... ;p