Tuesday, January 31, 2012

saya gilakan Fareeda!


assalam uols...


tudung2 yang diorder dengan agent dan kawan telah selamat sampai pada I this week. 

teringin nak pegi crazy sales, tapi apo kan dayo... butiknye jauh bonar dari umah den ni haaa..

jadi hanya mampu melihat dari kejauhan saja bila2 kawan sume pergi menyerbu butik2 berdekatan mereka... *sobsssss*

bagi mengubat jiwa lara, maka den dengan gilo kuaso nye telah mengorder sebanyak 7 helai Fareeda dari kengkawan di luar sana.

now, jom layan mata... *mode: idung kembang kempis sambil menggayakan tudung2 :))) *

Rozana Cheetah


Rania - pakej dengan si Lulu :)

Rania lagi dan lagi... :)

ni paling sukeeeeee :)

Sara Marissa Brooch... 

malam ni FNJ open sales lagi. 2 Rania RM350... 

ada beran?



4 comments:

doBot said...

Ekau punyo tajuk blog nie sudah menimbulkan keraguaan. Ekau nie les ker? Hahahaha....gurau jek.

~│CatWoman│~ said...

hahahaa sentapppp! aku kan bisexual... cam x biaso ekau kan :)

Aziah Nur said...

As salam.. Sis nk jual tk sara marissa brooch tu

Aziah Nur said...

Kalau nk jual.. Email kat saya ye t.kasih