Saturday, February 11, 2012

kisah tudung yang buat I SENTAP!!!!


assalam uolss...


simpan dulu cite p Grand Lexis sebab banyak nau gambar aku nak upload. lotih mokcik nak susun :P

semalam kitorang singgah ke Pearl Haya punya HQ. akhirnye sampai gak kan mokcik kat sini.. jakunla sekejap semalam. eksaited terlebih! hahaha

sebahagian dari koleksi Fareeda yang I sumbat dalam bilik Hanny. separuh lagi aku sumbat dalam lemari bilik tetamu. yang bahagian tu la yang nak di let go. sape nak gi godek bukak dalam fesbuk I okeh.


ni yang I rembat semalam. 5 helai terus. mengucap panjang laki mak semalam. hahahahahaha 

niiiii la yang buat hati aku sentap sangatttt! semalam dah try tau tudung ni dalam fitting room. pastu prob kat PH punye HQ ni, ramai sangatttt promoter duk kerumun ko sorang. n sebab ramai sangat yang duk pegangkan tudung yang kite dah berkenan, diorang pun tak ingat mana satu yang aku nak. last2, masa bayar, aku pun malas nak check tudung2 yang dah siap diorang packing, pakai bayar je. minah cashier pulak lemau. kire duit pun lama. macam la aku bagi cash tu duit pelesuuu. last2, rupenya tudung ni TAKDE! huwaaaaa... dah balik umah masa check baru perasan. aku call PH, diorang cakap tudung ni dah jual kat orang lain. hawauuuu! n stok ni pun dah takde. memang melalak terus aku tadi. huhu. joe cakap takpe, ada hikmah. " next month mana tau diorang keluar design lagi cantek... kita gi jelah HQ dia.. tak jauh pun, 45 minit je senawang tu..."    *ok...boley berenti nanges*

haa... tu yang nak dengar.. hehe. tapi Fareeda punya butik pun tak jauh bang, 1 jam setengah dah sampai.. muahahaha


walaupun dapat membercard, tapi tetap tak dapat ganti tudung yang tertinggal tu... uwaaaaaaaaa ;(

secantek2 Pearl Haya, Fareeda tatap no. 1! tapi harge kau macam nak kasi aku mati cepat je nyah! 

sila lah jangan tertipu dengan gambar ye. ni semua ilusi optik. sume orang pun leh wat. senang je.. bile ko amik gambar, cahaya punya setting pun cantek, sudut kamera time ko snap pun cun, maka terhasil la gambar seperti ini. yang konon2 nampak cam kurus, gebu flawless segala... *eh yeke?* yang pada hakikatnya aku takde la macam ni pun kalau jumpa in real. kembang semangkok je muka mokcik ni.. cube rujuk pic yang kat atas tadi.. jeragat penuh segala... foundation je lebey tu... muahahaha

dan sebab aku rasa niiii lah pic yang paling berjaya buat muka aku nampak kecut n flawless konon2nye, aku terus tukar profile pic kat fb. sesekali perasan apesalahnye  :'P

6 comments:

Anonymous said...

perhhhhh mengucap panjang aku tgk koleksi ko..huhu..

mama Hy ;p

~│CatWoman│~ said...

hahahaha.... sabaw jelah :)

doBot said...

Zue... Ini blog baru kor kan? Aku main komen jek nie. Hahahs...tak tengok url kat atas.

Erkkk... Tumpang tanya, PH tu kek Senawang ke? Camno den tak tahu? Hahahsh.... Den orang nogori pun tak tahu. Kek mano ek? Nanti reply kek whatsapps yo. Mekasih.

~│CatWoman│~ said...

haah bot... yup...PH tu kek senawang yo.. dokek taman komersil senawang..

den pun cari pakai GPS.. kalau tak sesat tah ke mano2 kitorang.. hahaha

kang den wassap ekau keh.

•♥• RR •♥• said...

Fuiyooooo.. terbaik laa.. ingatkn tudung kt butik td.. Haha! rupanya koleksi peribadi zue ;p

~│CatWoman│~ said...

Eita: haha butikla sangattt..jauh lg nak ke tahap tu..hehe