Monday, November 30, 2009

december 2009

salam uols..

tadi tengahari gi lunch ngan Mr. Joe...lama dah tak kuar lunch sama time opis hour nih...yela, memasing sibuk kan...tapi tengahari tadi, aku ada appointment ngan skin specialist...tak maw cite nape aku gi skin specialist..malu aiiii hahahaha

then, masa lunch tu, kami bincang la agenda kami bulan 12 nih...sok kan dah 1 december...harusla ada perancangan kan...nama pun hantu berjalan, dua2 perangai sama, sepesen...

ini adalah perancangan kami...upcoming events for this december adalah.......

- 4, 5 & 6hb: balik klang...lalalalala...sabtu ada wedding sepupu kat Sabak Bernam, then petang nak gi soping...lalalalalalalalalala panjang aku nyanyi haaa

- 11, 12 & 13hb: ada IAT week kat Melaka...huhu..seharian aku melepak kat bazaar gini...FZ n dedi kena teman mummy keh!

- 18hb: nak gi IKEA....ni idea bernas laki aku...die cakap die excited bangat nak gi IKEA selepas mentelaah katalog 2010...huhu...layannnnnnn...

-25hb: along, sepupu joe nak tunang...kat Kuantan...Kuantan ada Cherating kan?pepaham jelah yerr....menyelam sambil minum air la nih....mmm, tapi ni kena tengok keadaan poket aku ngan joe..kalau agak2 sangap, malas la nak join...simpan duit untuk next agenda di bawah...

- 28hb: ni paling best...jeng jeng...acara kemuncak 2009..nak gi Sentosa Island!! yeay2!! loncat2 dulu nih...orang tak nampak, takpe kannnn...ok, trip gi singapore ni kena bahagi dua kali...kalau tak, aku sentap ngan joe..susah die nak pujuk...hahahaha...trip 1st ni, gi sentosa island dulu ngan family Joe..

2nd trip, baru gi mainland, insyaAllah bulan Februari tahun depan..kali ni gi bertiga, kami anak beranak jer..nape kami pilih februari? aku pun tak tau, joe cakap rahsia...cehhhh rahsia ngan bini sendiri...apa da....ni kalau tak jadi kang, siap la die...aku memang teringin, mengidam, kepingin nak gi Chinatown, Indian Street sume tuh...takde ni siapla aku merajuk pat tahun...

walau apapun, ini adalah perancangan semata-mata...sesungguhnye kite hanya mampu merancang , Allah yang menentukan..wahhhhhh rasa cam ustazah dah tetibe...hua hua hua


nota tumit kaki: tadi explore tenet pasal sentosa island, antara tempat best adalah Imbiah Lookout, Animal&Bird Encounters, Butterfly Park & Insect Kingdom, Dolphin Lagoon, The Flying Trapeze, ngan Underwater World...walllaaahhhhh....best2...tapi sempat ke nak round satu pulau nih?jangan aku kena food poisoning cam aku gi Pangkor tu ari sudah...melalak aku...

2 comments:

Rita Razif said...

bab sentosa island tu i suker u! kwn eita yg prnah gi sana.. snap pic cntik2 belaka.. jd sila snap pic cntik2 ok utk tatapan kami smua.. hehe! biler laa nk jejak singapore nie mama mikael oii ;)

zue comelz said...

hehe...insyaAllah, klu jadi 28hb ni berangkat la kami ke sana...
taw xpe ta...mmg sana sgt cantik..bnyak tempat menarik..siap survey2 dah ni! hehe