Thursday, January 7, 2010

FZ's learning process

salam uols..

malam ni mak nak share sikit perangai anak mak, si boyot FZ nih.

mula2 dia merengek2 nak makan. okay, bagi la biskut die. ekceli, ni adalah yang dah tah ke berapa kali bagi die biskut. die ni sume sapu je, bagi satu nak due, bagi dua nak tiga, bagi tiga nak kena ka? diet FZ! diet! menten body tuh! haha. takla, bukan nak dietkan dia, tapi kena jaga kenaikan berat badan dia nih.

then, bile daddy balik, bawak lak whipped potato, huh kemain lagi eksaited nye dia. okay, die makan lagi ye uols. ahaks. takot mak nengok kan. kalah pulak mummy die nih.

pas tuh makan tak reti nak baring. nak didudukkan, takpun kena dirikan dia sambil tengok tv.wahhhhh perangai sape ni hanny?



pastu, die dengki lak kat mummy nak type blog. die nak join gak.alahai anak mummy oiii.awak kecik lagi hanny. tapi okay gak ohh? kecik2 dah show interest pada lappy dan internet. but then...mummy wouldn't prefer if u opt to become a programmer or IT engineer. FZ keja menda lain la ek? boley? hehehe

ok. that's ol folks! later mak upload lagi perangai laku peel si FZ ni kat umah okay.

5 comments:

sarah kalam said...

xpe nti nk slim,mintak aunty eazy apple vinegar....

zue comelz said...

kakakaka....adusss kecik2 maw minum apple vinegar...
xpe, kat umah ada vinegar biasa buat masak tu pun dah ok..hehe

sarah kalam said...

fz,gaye mcm da besau da....

zue comelz said...

taw xpe sarah...
die rasa die dah 6 tahun tuh...padahal baru 6 months..hehe

sarah kalam said...

hahhahaha...
fz tua 2 blan je pon dr cahaya...cahaya lg 2 blan baru mak die nk bg mkn,skrg no no...
hhhehehehe...