Monday, March 29, 2010

dalam toilet ada momok

salam uols..

malam kemarin, tengah aku syok2 layan gosok baju dalam 2nd room, tetiba...

jeng jeng jeng.............

aku dengar ada orang tutup pintu bilik air depan bilik ni...

pastu tetibe pintu bilik kena tolak... terkujat aku dah, aku terus gi pandang ke arah pintu tu..

la, joe upenya! hampeh. aku dah cuak gile, sebab masa aku masuk bilik ni, joe ngan anak aku dah masuk bilik tido sume..

aku heran lak apsal joe tetiba datang pi tutup pintu toilet 2nd room nih..

joe cakap, dia ada baca email kat opis.

kita kena sentiasa pastikan pintu bilik air sentiasa bertutup, takley biar terbukak, sebab bila time azan je, setan2 ngan jin2 sume lari nyorok dalam toilet.

bila abes azan je, depa ni keluar berkeliaran balik, pi main2 dalam area umah kita la..

that is one reason of, bila mana anak2 zaman sekarang ni semakin susah nak dididik, tak makan saman, terjal , degil sume lengkap sepakej.. (nauzubillah; janganla anak aku ada ciri2 nih) pasalnya banyak sangat setan berkeliaran dalam umah, mempengaruhi minda anak kita secara halus.....

dan dan je pas joe abes cakap tu, aku terus gosok baju laju2. siap gosok baju, aku berlari dari bilik tu, masuk bilik aku. langsung aku taknak pandang toilet depan 2nd room tu. wahahaha... gila, aku memang penakot la!

pintu toilet dalam bilik aku ni pun joe dah rapatkan. punyala aku takut bila dia wat camni, sampai nak kencing dalam bilik sendiri pun aku pasang semua lampu dalam bilik. mana tau kang muncul lak sekor2 dalam toilet ni, mau pengsan pat hari aku..

tetiba aku teringat porridge fara aku tak simpan dalam fridge lagi. kemsalam la nak suh aku turun bawah ye bang..jangan harap pas ko pi cite menda2 seriau camtu aku nak gi turun sengsorang. abang sila turun bawah, kemas sume kat bawah tu ye...ngeeeee ~~~

3 comments:

CatlinaFly said...

hehe..seriau ni bila dah datang, memang kita rasa seram jek kan?

zue comelz said...

kak maiza: ha'ah... hehe...memang asik terbayang yg bukan2 je...
dah la saya ni jenis penakot tahap dewa2 punye.. kekeke

imaninarafizal said...

zue...ko suka buli joe kan...cian joe...sok FZ dah beso dia buli ko sbb ko buli daddy dia...heheheh