Wednesday, March 3, 2010

sakit badan; muscle pain; myalgia

salam uols...

arini saya cuti. badan ni sakit bangat. malam tadi pas makan terus terbongkang tak sedar apa. dah kul sepuluh baru terjaga balik kot...

gosok baju keje sume, solat pastu sambung zzzzzzz.

pagi ni bangun lemah gile rasa badan nih. sakit gile2. especially bahagian pinggang ngan belikat.

sapu yoko2 pun tak jalan. makan ponstan sebijik, panadol muscle and pain 2 biji, baru 'layan'.

rasanya badan ni sakit2 sebab last few days tak cukup berehat kot. malam tido pun tak cukup. akibat menjaga our princess sakit last week kan.. tapi takpe, janji anak dah sihat, kami syukur sangat2.

ok lah, saya nak gi berehat. lepak depan tv. kalau la ada OSIM chair tuh, huhuhu heavennya! tapi mahal sangat bah, sampai cecah rm 4k.. baik den guna duit banyak tuh tuk gi wat "shopping therapy" wahahahaha.........

2 comments:

Rita Razif said...

yerlaa zue.. eita pn dh lama x rehat nie.. adeii! kesian kt badan.. klu zue jd beli OSIM chair tu, pinjam jap dlm seminggu.. ngeee!

zue comelz said...

u should have a good rest ta...
zue lega sikit arini, dapat gak berehat nih...
wahahaha..tah bile la agaknya nak beli OSIM tuh.. ngeeeee...
tengah kumpul duit nak wat menda lain nih...