Tuesday, June 15, 2010

18th June is around the corner...

salam uols...

hanny besday is coming up this 18th....

so far, kami laki bini masih berada di awang-awangan lagik.

^_*

kami tak boley decide how are we going to celebrate her 1st besday...

ada beberapa pilihan yang kami dah list out, tapi tak ley nak finalise kan...

i) buat kenduri doa selamat dekat our house - ngan kengkawan, neighbours, chiepani's nurserymates ^o^

ii) selebret at any restaurant ex: Kenny Rogers, McD, KFC... or Seoul Garden??

iii) a splendid trip for her. wow weeeee!!! perhaps she will not enjoy this much, but it is more likely to fulfill kehendak her mummy. haha

iv) selebret her besday with her parents only..... sedey pulak bunyinye nih.

please kengkawan sume, kalau ada cadangan boley share kan...

this is her 1st besday. surely she can't remember all these things kan. but at least kami buat sesuatu untuk dia..

8 comments:

eazy said...

alaaa :)
zaman sekarang moden
leh amek gambar tunjuk kat hannie bile die da besar nnti
dis is ur 1st birthday celebration
nk wat katne?
hihi.tak tawu nk fikir
dusun dato murad pown okay je.hihi
kidding

Mrs.Joe Sparrow said...

zati: hahaha...dusun dato' murad? okay gak...minum 3 layer sume orang...pastu ley wat sukaneka kat padang bola..hehe

CatlinaFly said...

selebret dgn keluar terdekat je boleh ;)...kalau budget beso sikit, buat ,majlis hr jadi..bab jalan2 tu, hanny pun kecik lagi nak jalan2..ni mama dia nak jalan2 ni ye hehehe..:P

Mrs.Joe Sparrow said...

k.maiza: budget i'Allah ada, xde masalah...cume yang problemnye takle nak decide nak buat ape...
tapi rasanya kami more kepada hadiahkan hanny with a special trip... =)
2 dalam 1 la...mummy suke, hanny pun gembire.. haha

Rita Razif said...

ikutkn semua cdgn tu menarik zue.. nnt drop ur address kt fb inbox ek.. agak2 klu hanny xbuat party.. aunty eita postkn adiah ek cyg..

btw.. mcm comelz jer nama Mrs Joe Sparrow nie.. hikhik

Mrs.Joe Sparrow said...

eita: hehe... keputusan dah ada. malam tadi kami dah decide..jeng jeng jeng...

ok ta, thanks...

hehe... peminat fanatik Capt. Jack Sparrow nih...

Dallies said...

as long as ko celebrate,mcm mane2 pun it will be meaningful dear..snap pic byk2 yer & wajib ade cake!

Mrs.Joe Sparrow said...

dallies: thx lis... betul tu...setuju ngan pendapat ko..snap gambar tu adalah wajib.. =)