Friday, June 18, 2010

hepi besday cayang mummy!!!

salam uols...


chiepani dah 1 y.o today!!!

hepi besday cayang. be a gud girl as always..

kalau noty sikit2 takpe, lebey2 mummy babap! ^__^

alhamdulillah, terima kasih Allah kerana mengurniakan kami seorang anak yang sihat dan bijak.

semua ibubapa ada hope pada anak mereka. kami juga begitu.

aku akan cuba praktikkan ajaran mak dan ayah aku kepada chiepani pulak, insyaAllah.

mummy and daddy dah decide nak bagi apa for ur 1 year old birthday ni.

apepun yang kami pilih untuk kamu, trust us, it is the best of the best for u sayang..

ur mom is kinda strict, but u can always nego with ur daddy. (u know him kan? suka manja2 u balik whenever mummy's scolding u..huh!)

remember that ye my dear hanny bunny..

kami akan beri yang terbaik untuk kamu
........ locked this miracle word in ur heart!

last but not least,

mummy n daddy sangat2 sayangkan kamu. jadilah anak yang solehah but at the same time, rawwwkkkkk like mummy!

thee .. thee.. thee..

**ini entry autopublished. at this point of time, mummy dah berada dalam perut kapaltebang, otw to Sarawak. gonna miz u n ur daddy!

5 comments:

CatlinaFly said...

samalah zue, akak ni garang dan e-ein pun dah nampak manja sgt dgn abah dia..so kenalah ada sorg yg dia takut , kan?hehehe

amm said...

Happy Birthday to you...
Happy Birthday to you...
Happy Birthday to Farra...
Happy Birthday to you...

hug & kiss from Harith ;p

Rita Razif said...

happy bufday to u.. dearie sweet darling hanny.. betul ckp mummy tu.. so, anak yg baik kena dngr ckp mummy + daddy.. mmuaackss!

imaninarafizal said...

Happy Besday ....FZ semoga menjadi ank yg berbakti kepada mummy n daddy.....

Mrs.Joe Sparrow said...

k.maiza: betul2... hehe. kalau tak manja terlebih nanti...

guys: thanks for the wishes..aminnnn