Wednesday, June 23, 2010

jj member card day

salam uols..

fuhh fuhh fuh fuh puuuuhhhhhhh (tebalnye habuk kat blog nih!)

^_^

dah 5 hari tak update. habuk sawang sume penuh. sian blog ni kan..

entry ni aku nak cite pasal jj sales dulu. cite kat sarawak nanti.

cite sarawak kena ada kegigihan dan kejituan menaip yang begitu tinggi.

perlu ada kesabaran yang maha hebat gak, sebab nak upload gambau yang sangat banyak.

kemarin, joe text me. inform aku jj wat member card sales. joe pun dah apply coti siap2.

dasat kan laki aku? dia punye eksaited dua kali ganda dari aku. haha

so pagi tadi pas bawak chiepani amik jab 2nd dose H1N1 ngan pneumo, anta dia g nursery, terus ke JJ.

tahun lepas aku kempunan tak dapat gi, sebab kena attend kursus.

joe sensorang je gigih terpacak berdiri sebelum pintu Jusco tu bukak last year.

die gak menebalkan muka berdiri di kalangan wanita2, pilih bra & spender aku.

(^_____*) malu2 mak nak cite. hehe

tapi tahun ni, kami pergi berDUA. yeabaa2!!



ni hasil yang kami dapat kat JJ tadi. paling banyak adalah bra aku.

time ni, Triumph, Xixili, Sloggi, Wacoal sume less sampai 70% pun ado.

time tak sale, jangan harap. sume harga cecah rm150++.

adalah sangat merugikan jika tak beli kan? setuju tak kaum wanita sume?

plastik paling besau tu lah plastik isi bra. haha.

siap dapat Triumph bedroom punye slipper, sebab beli rm200 above dapat free gift. mak suke!!

yang lain2 beli menda biaso2 aje. baju chiepani wajib dibeli. taktau bile dia nak pakai tu.

JJ sales camni setahun sekali jek. so tunggu tahun depan tuk meranapkan poket lagi.

sempat simpan duit lagi nih... simpan tuk tahun depan lak. (,")

6 comments:

Anonymous said...

nape xder gambar bra?wakakaka

Mrs.Joe Sparrow said...

tak bley letak..nanti masuk kategori blog 18sx. hahaha

Anonymous said...

tak per tak der gambo.. just bg tau saiz bra je.. hehehe..

Mrs.Joe Sparrow said...

lor...nak tau size je ke mizah?
hahaha.. ko nak hadiahkan aku bra ek?

Anonymous said...

weh, bkn aku yg tanya size la (m*z**)

Anonymous said...

kekeke...... hahaha....
sape kah itu....
anda dalam bahaya...
kuang3x......