Friday, July 9, 2010

chiepani nak pegi jalan2 lagi ye...

salam uols..

oh sangat menjelezkan tatkala melihat dua memberku baru pulang dari coti2 di pulau ye.

haha.. kemain tengok miq ngan si harith pegi sunburn2 eh salah, sunbathing ye...

ni aweks diorang pulak nak pegi jalan2 2nd time tuk tahun ni. setahun momi dedi memang allocate tuk pegi trip sebanyak 2 kali (cukup tak 2 kali chiepani?)

seperti yang dijanjikan, ni hadiah from dedi tuk chiepani sempena first birthday dia.

momi punye tugas as usual adalah booking hotel. dah settle pun! momi ko bab berjalan ni memang sangat pantas. kire terhebat terlaris di pasaran la mak ko ni haaa.. untung tak joe jambul?

untung la tu kan bang, sebab takyah pikir camne nak simpan duit, tak sempat2 nak simpan momi dah pikirkan ke mana nak dilaburkan.. hahahaha. gedebush!

tapi chiepani tak pegi sunbathing2 nih. momi tak kasi. sebab nanti momi dia tambah2 tan pulak. dah la mak ko ni sedia golap, kang dedi tak nampak momi naye jer.. gigi je nampak malam2.

chiepani akan berangkat insyaAllah this coming hari raya. cuti raya kan panjanggggg. so sesuwei sangat nak gi time nih.

dah bajet cam mat saleh pulak kitorang ni. orang hari raye beraya umah sedara mara, kitorang kemaruk nak pegi berjalan. fedulikksss.

lagipun masa raya collection chiepani macam.. ehem, ehem, ehem...
sendiri mau ingat. kalau tak cukup bajet tu kang, momi sadakallahallazim kan aje duit raye tu ye.
muakakaka..



** baru ingat nak pegi berlibur dekat malacca wonderland. tetibe dapat panggilan kena balik Johor sok. maktuk joe sakit. cepat sembuh ye maktuk!

6 comments:

Rita Razif said...

yeay! hanny nk gi jln lg.. mama miq taw chiepani nk gi mana.. singapore kn? kn? alaaa.. yg ader studio2 kt blkg tu.. thee thee!

Mrs.Joe Sparrow said...

aik... apekah?
huhu.. belum tau lagi...
tutt tutt bukan ke situ yer...
tungguuuuuu........... hehehe

Anonymous said...

erkk.. salah laa pulok.. theee! ke mana sj asalkn enjoice ;) -mamamiq-

amm said...

dui......aku gelak je la ek.....hahahaha....no komeng babe (^__*)

Mrs.Joe Sparrow said...

amm: bagus camtu...
eita: hehe.. wait n see.. kalau ada rezeki, ada hapdetnye.. thee thee..

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site kucengku.blogspot.com
Is this possible?