Saturday, July 31, 2010

kalau jumpa dia, kompom aku akan smile all day long ^__^

salam uols..

as promised, weekend ni aku balik umah family klang and jumpa my best buddy, Dallies..

last Thursday, masa kat opis aku terpikir nak pegi jumpa dallies.. lama gak tak jumpa, last masa tengok her 2nd baby Ryanz Raphael bulan Mei lepas...

rindu sangat2 kat dia.. miz her damn much.. lagi pulak tambah tak sabar nak jumpa, nak dengar latest stori pasal abah dia..

memang last minute punye plan sebenarnye ni. Thursday nite tu kami keluar cari Eva punye birthday present.. sori cayang, dah masuk 4 years aunty tak dapat join ur birthday party.. memang sedey sebenarnya.. tapi dun wori, aunty sentiasa simpan dalam hati that 1 day, aunty akan join gak birthday party Eva ye..

ekceli aku plan nak bagi sumthing tuk Dallies gak. tapi tak sempat nak beli. takpe, raya boley bagi. aci lagi kan? **eyh, patutnye aku takyah tulis kat sini kan... ala, tak surprise dah!haha

sunuk gile dapat jumpe.. macam2 cite keluar. tapi rasanya kalau kami berdua je yang ada tadi, kompom meleret2 cite kitorang.. sure akan ada flash back zaman sekolah2 dulu. **haruzla gosip kannnnn...

cite punye cite, langsung tak sempat nak bergamba sesame. cit! nyanyuk aku nih.. masa sampai tu dah ingat nak amik gambar sesame.. nak posing sambil peluk ryanz yang bam bam tuh! believe it or not, ryanz baru 3 months tapi berat dah 7kg! kusssss semangat!

tapi memandangkan tahap borak2 si zue & dallies ni dah tahap maxima, maka aktiviti nak amik gamba pun terus kitorang lupe. hihi.

takpe kan, esok masih ada... eh, raya masih ada.


inilah Princess Eva Erysha... hepi besday cayang! next week pegi skool jangan noty2 ye. sure Eva ramai peminat nanti hehehe.. ** gamba ni aku curik dari FB Dallies.. halal ek?




p/s: meeting kump. Pengurusan dan Professional last Friday memang vazzzz. tapi banyak tak abis cite ( dengan ertikata lain, gosip sebenarnye. hehe). sunuk jumpe my ex-classmates DVM2006..

2 comments:

Dallies said...

hehe..eva says TQ :)pasni aku buat party,harap2 ko boleh dtg ek..
skang hari2 aku nyanyi lagu "si bambam si bambam,si bambamm yg tembam" utk ryanz...huhu!pastu peha dia hari2 aku geget! hope to see u raya nanti :)muahhhhhhhs!

Mrs.Joe Sparrow said...

hehe... insyaAllah..
nanti aku nak geget gak la peha ryanz. tp tunggu daddy dia takde.. hahaha