Monday, August 2, 2010

gigihnya die...

salam uols...

minggu ni merangkap bulan ni, adalah bulan bizi gue. tak menang tangan okay.

tu cara cara pekerja contoh yang sejati. hak hak hakkkk tuiihhhh

rajin kebendanye... harrraappp nak tengok aku rajin. ni rajin sebab terpaksa.

style opis aku, dah hujung tahun ni, kompom melantun lantun menimbun keje.

sana nak odit, sini nak peksa, sinun nak baca draftnye.. haduiiii berpusing kepala aku..

dengan meeting yang berderet - deret dari pagi santak ke petang. **tapi meeting suke sebab ada makan2. hikss

petang tadi aku kena 'kejau' ngan bos..

"doc zue, u dah abis semak draft walit tu? "

dengan sesuci embun paginya aku jawab..

"belum doc, saya baru baca 1st section, tak sempat abiskan.. last week saya banyak audit luar..saya cube submit by the end of this week k bos.."

nguahahaha. gile power susunan ayat kan? bile bercakap, mesti kencing sikit convincing sikit, boley uolsssss....

arini, gue dengan semangat gigih dan waja, bawak balik, diulangi aku BAWAK BALIK okay draft ni. gigih tau, gigih! ** zue, bape kali nak sebut gigih ni?!

cak cak cak... tengok tarikh tu.. dah seminggu woit!

ada sape2 ley tolong aku semak draft ni? ada 50++ mukasurat. ada berann?

5 comments:

Dallies said...

Zue,burung walit tu apo ko bondo ek?

Mrs.Joe Sparrow said...

dallies: walit tu salah satu spesies dalam family swiftlet...yg org wat air sup sarang burung (bird's nest soup) tu, daripada sarang walit ni lah.. =)

Hana Faza-same person said...

org baru tgok sample sarang dia kat bilik doc azhar kassim :P

Rita Razif said...

ooo mcm tu rupernya (brkaitan soklan dallies)hihi!

Mrs.Joe Sparrow said...

faza: o yeke? doc azhar wat kajian pasal walit gak ke?

eita: ehehe... sharing info =)